Hatayspor'un forveti Boupendza durdurulamıyor!

Hatayspor'un Gabonlu süper forveti Boupendza durdurulamıyor. Bu sezon Hatayspor formasıyla 7'si ilk 11, toplam 16 maçta görev alan bitirici forvet, 12 gol atmayı başardı.

Hatayspor'un forveti Boupendza durdurulamıyor!

Futbola Fransa'da başlayan Boupendza, Fransa Ulusal Lig 3'de Bordeaux II takımında profesyonel oldu. Ardından Pau FC'de ve Pau FC II'de forma giyen forvet oyuncu daha sonra Lig 2 takımlarından Gazelec'in yolunu tuttu.

2018-2019 sezonunun ortasında bu kez Tours FC'ye transfer olan Boupendza, istediklerini yapamayınca bu kez Portekiz'in yolunu tuttu ve 2. Lig ekiplerinden CD Feirense'de forma giymeye başladı. Burada da yeteri kadar forma giyemeyen 25 yaşındaki forvet bu sezon başında Hatayspor'a transfer oldu.

Hatayspor'da özellikle ilk dönem uyum sorunu yaşayan Gabonlu yıldız, ilk 10 lig maçında 211 dakika süre alabildi. Gabonlu bu maçlarda ortalama 21 dakika mücadele etti ve 3 gol atmayı başardı.

Ardından Göztepe ve Trabzonspor maçlarında 90 dakika sahada kalan Boupendza gol üretemedi ancak başarılı performans sergiledi.

Antalyaspor karşısında patlama yaşadı

Daha sonra Antalyaspor maçında sahneye çıkan Boupendza, 4 gol birden atarak dikkatleri üzerine çekti. Konyaspor maçında da 2 gol birden atan Boupendza takımına galibiyeti getiren gollere imza attı. Gençlerbirliği maçında sahadan 3-1 ayrılmalarına rağmen golü atan isim yine Boupendza oldu.

Beşiktaş maçında da yükselişini sürdüren Boupendza, 2 gol birden atarak taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.