Müjdeli haber geldi! Hatayspor'un yıldızı Christian Atsu kurtarıldı!

Hatayspor'un yıldız futbolcusu Christian Atsu, Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde çok sayıda vatandaşımızı kaybetmemize yol açan deprem felaketinde enkaz altında kalmıştı. Sevindiren haber geldi.

Müjdeli haber geldi! Hatayspor'un yıldızı Christian Atsu kurtarıldı!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde çok sayıda vatandaşımızı kaybetmemize yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, sporu ve sporcuları da vurdu.

Deprem felaketinde Hatayspor'un Ganalı yıldızı Christian Atsu da enkaz altında kalmıştı.

Yerli ve yabancı birçok basın kuruluşu Christian Atsu'dan gelecek haberi merakla bekliyordu. Hatayspor yöneticisi Mustafa Özat müjdeli haberi verdi.

"CHRISTIAN ATSU YARALI OLARAK ÇIKARILDI"

Radyogol'e konuşan Özat, "Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Hatay çok etkilendi. En tehlikeli saatlerin sonuna doğru geliyoruz." dedi.

Müjdeli haber geldi! Hatayspor'un yıldızı Christian Atsu kurtarıldı! - Resim : 2

Afrikalı gazeteci Saddick Adams dün akşam saatlerinde "Atsu'nun yönetimiyle iletişim halindeyim. Atsu'nun bir takım arkadaşı kendilerine, oyuncunun bulunup hastaneye kaldırıldığını doğruladı. Kulübünden bir an önce resmi açıklama bekliyorlar. Dualar hala onunla ve herkesle." ifadelerini kullanmıştı.