Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve kar uyarısı! İşte, 15 Aralık il il hava durumu…

Hava durumu 15 Aralık Salı günü raporu yayınlandı. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu tahmini…

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve kar uyarısı! İşte, 15 Aralık il il hava durumu…

Meteoroloji 15 Aralık 2020 son dakika hava durumu tahminlerini yayınlandı. Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Çanakkale dışında), Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri ile Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Mersin ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklenen yağışların; Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin kuzey ve doğusu ile İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Düzce, Zonguldak, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Hakkari çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte, MGM İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 15 Aralık hava durumu tahminleri…

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve doğu, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney yönlerden kuvvetli 40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Düzce, Zonguldak, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt, Mardin ve Hakkari çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
Rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege kıyılarında kuzey yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve kar uyarısı! İşte, 15 Aralık il il hava durumu… - Resim : 1

Bugün Hava Nasıl Olacak?

MARMARA
Çok bulutlu, bölge genelinin (Çanakkale dışında) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km / sa) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA °C, 12°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 11°C
Çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Anadolu Yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ °C, 15°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah ve öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve kar uyarısı! İşte, 15 Aralık il il hava durumu… - Resim : 2

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, Denizli, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu

DENİZLİ °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yağmurlu

İZMİR °C, 16°C
Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 16°C
Parçalı bulutlu

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve kar uyarısı! İşte, 15 Aralık il il hava durumu… - Resim : 3

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Batısı ile Mersin ve Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu

ANTALYA °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

HATAY °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu

MERSİN °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve kar uyarısı! İşte, 15 Aralık il il hava durumu… - Resim : 4

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 11°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

ESKİŞEHİR °C, 10°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

KONYA °C, 11°C
Parçalı bulutlu

YOZGAT °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yağmurlu

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve kar uyarısı! İşte, 15 Aralık il il hava durumu… - Resim : 5

BATI KARADENİZ
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU °C, 10°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DÜZCE °C, 15°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

KASTAMONU °C, 7°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

ZONGULDAK °C, 14°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 11°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

ÇORUM °C, 12°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

SAMSUN °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

TRABZON °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkâri çevrelerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerine kadar Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Hakkari çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın doğusunda güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 3°C
Çok bulutlu, karlakarışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

KARS °C, 0°C
Parçalı çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

MALATYA °C, 6°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

VAN °C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların, kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın doğusunda güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 9°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP °C, 10°C
Çok bulutlu, bu sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı

SİİRT °C, 11°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ŞANLIURFA °C, 13°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı