Hayat Bugün 3. bölüm tek parça izle! Hayat Bugün 3. bölüm full izle! Hayat Bugün son bölüm izle

Hayat Bugün 3. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir'in yer aldığı Hayat Bugün 3. bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Hayat Bugün son bölüm izleyebileceğiniz link...

Hayat Bugün 3. bölüm tek parça izle! Hayat Bugün 3. bölüm full izle! Hayat Bugün son bölüm izle

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir'in başrollerini paylaştığı Hayat Bugün 3. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Show Tv'nin yeni dizisi merak uyandırdı. Güçlü oyuncu kadrosuyla Hayat Bugün, son bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2 Kasım 2022 tarihinde Hayat Bugün son bölüm full internete yüklendi.

Hayat Bugün 3. bölüm tek parça izle! Hayat Bugün 3. bölüm full izle! Hayat Bugün son bölüm izle - Resim : 1

Hayat Bugün 3. Bölüm izle

Hayat Bugün 3. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

Hayat Bugün konusu

New Amsterdam dizisinden uyarlanan ‘Hayat Bugün' dizisinde, Hisarönü Hastanesi'nde yaşanan insan hikayeleri anlatılıyor. Başhekim Barış Güvener (Ulaş Tuna Astepe), İstanbul'un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi'ne atanır. Zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir.

Genç ve idealist başhekim hastanenin hikayesini yeniden yazabilecek midir? Barış hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir mücadeleye girişecektir.

Hayat Bugün 3. bölüm tek parça izle! Hayat Bugün 3. bölüm full izle! Hayat Bugün son bölüm izle - Resim : 3

Hayat Bugün dizisi oyuncuları kimdir?

  • Barış Güvener (Ulaş Tuna Astepe)
  • Suzan Mayer (Hazar Ergüçlü)
  • Aras Erdem (Tansel Öngel)
  • Derin Nalbantoğlu (Hande Doğandemir)
  • Andaç Sağlam (Mert Denizmen)
  • Ali Haydar Oruçov (Şerif Erol)