Hayvanat bahçesi personeli, yırtıcı kaplanın kafesine gittiklerinde gördükleri tablo sonrası hemen müdürlerini aradılar

Rusya'daki bir hayvanat bahçesinde görev yapan personel, Sırp kaplanının kafesine gittiğinde beklenmedik bir manzara ile karşılaştı. Sırp kaplanının keçi Timur'la dostluk kurduğunu gören yetkililer, durumu hemen müdürlerine bildirdiler. Müdüriyet kısa bir toplantının ardından hayvanların ilişkilerini geliştirmesinde engel olmadığını bildirdi.

Hayvanat bahçesi personeli, yırtıcı kaplanın kafesine gittiklerinde gördükleri tablo sonrası hemen müdürlerini aradılar

Rusya'daki bir hayvanat bahçesinde oldukça ilginç bir olay meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre hayvanat bahçesi personeli, rutin bakımlarını yapmak için Sırp Kaplan'ın kafesine gitmiş ancak bu sefer onları da şaşırtan bir sürpriz vardı. 

Hayvanat bahçesi personeli, yırtıcı kaplanın kafesine gittiklerinde gördükleri tablo sonrası hemen müdürlerini aradılar - Resim : 1

DOSTLUK KURMUŞLAR

Sırp Kaplan'ı ve hayvanat bahçesinin keçisi Timur, beklenmedik bir dostluk kurmuşlardı. Uzun süre bu dostluklarını devam ettiren ikilinin önümüzdeki günlerde keçi Timur'un çiftleştirilecek olması nedeniyle ayrılacağı öğrenildi. 

Hayvanat bahçesi personeli, yırtıcı kaplanın kafesine gittiklerinde gördükleri tablo sonrası hemen müdürlerini aradılar - Resim : 2