Hazal Filiz Küçükköse'den yeni dönem dizisi açıklaması

Hazal Filiz Küçükköse'den yeni dönem dizisi açıklaması yaptı.

Son olarak “Zemheri” dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, kısa bir ayrılığın ardından barıştığı işletmeci Alp Güler’le Arnavutköy’de görüntülendi. Gecede Oğuzhan Koç’un şarkıları eşliğinde eğlenen Küçükköse, Alp Güler’le nasıl barıştıklarını açıklamak istemedi.

“Kara Sevda” dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu hafta içi ise Nişantaşı’ndaydı. Hazal Filiz Küçükköse günlük hayatında da güzel giyinmeye çalıştığını belirtti. Küçükköse, dijital bir proje için görüşmeler yaptıklarını anlattı. Güzel oyuncu son dönemde bol bol stand up gösterileri izlediğini de sözlerine ekledi.

Daha sonra bir AVM’de görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse, Cengiz Coşkun’la başrolünü paylaşacağı Yavuz Sultan Selim’in hayatını anlatacak olan “Yavuz” adlı dijital dizisi hakkında bilgi verdi.

Küçükköse’ye bir önceki projesi “Mehmed Bir Cihan Fatihi”nin de dönem dizisi olduğu hatırlatıldı. Güzel oyuncu stand up’la ilgili açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ifade etti. Söz özel hayata gelince ise ünlü oyuncu konuyu kapattı.