Hazal Kaya hayranlarının beklediği kare sonunda geldi

Bebek heyecanı yaşayan genç sanatçı Hazal Kaya, sosyal medya hesaplarından hamilelik fotoğraflarını paylaşmamakta ısrarlı. Sevilen oyuncunun hayranlarını ise aylardır meraktaydı.

Hazal Kaya hayranlarının beklediği kare sonunda geldi

Hamileliğinin 5. ayını yaşayan Hazal Kaya'nın belirginleşmiş karnı ile göründüğü bir kare sonunda sosyal medyaya düştü.

Hazal Kaya, hamileliğinin başından bu yana sakin bir hayatı tercih etmiş, gazetecilerden özenle uzak durmuştu. Her ne kadar kameralarda kaçsa da bir hayranını kıramayan Hazal Kaya sonunda beklenen pozu verdi. Güzel oyuncu 5 aylık karnı ile poz verdi. Hazal Kaya'nın bu fotoğrafı sosyal medyada hayranları arasında hızla yayıldı. Hayranları Hazal Kaya'nın fotoğrafına hamileliğin çok yakıştığına dair çok sayıda yorum yaptı.

Hazal Kaya hayranlarının beklediği kare sonunda geldi - Resim : 1

Fotoğrafta Hazal'ın karnının iyice belirginleştiği gözü çarpıyor. Anne olmanın heyecanı Hazal Kaya'nın yüzünü yansımış görünüyor. Duru bir güzelliği olan genç oyuncunun sadeliği de beğeni topluyor.

Hazal Kaya hayranlarının beklediği kare sonunda geldi - Resim : 2

Genç yıldız Hazal Kaya geçtiğiniz Şubat ayında kendi gibi ünlü bir sanatçı olan Ali Atay'la dünya evine girmişti.

Hazal Kaya hayranlarının beklediği kare sonunda geldi - Resim : 3

Düğünün ardından Hazal Kaya'nın 'Bizim Aile' dizisinde canlandırdığı Filiz karakteri hamile kalınca, Hazal Kaya'nın gerçekte de hamile olabileceği haberleri gündeme oturmuştu. Muhabirlerin peşini bırakmadığı Hazal Kaya, bütün soruları 'yok öyle bir şey' diyerek uzun süre geçiştirmişti. Hazal Kaya'nın hamile olup olmadığına yönelik çok sayıda haber yayınlanmıştı.

Hazal Kaya hayranlarının beklediği kare sonunda geldi - Resim : 4

Genç anne adayı daha sonra hamilelik haberini kendi sosyal medyasından duyurmuş "İlk 2 ay bebek için çok hassas zamanlar olduğu için hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik" notunu düşerek hayranlarının gönlünü de almıştı.