Hazal Kaya kimsenin bilmediği o aşk detayını paylaştı! "İlk görüşte...

Netflix'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisiyle beğeni toplayan Hazal Kaya, Elle Dergisi'ne eşi Ali Atay hakkında bilinmeyen ilk aşk itirafını paylaştı.

Hazal Kaya kimsenin bilmediği o aşk detayını paylaştı! "İlk görüşte...

Leyla ile Mecnun dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Ali Atay, 2019 yılında kendisi gibi oyuncu Hazal Kaya ile yollarını birleştirdi. Çiftin evliliklerinden adeta küçük bir Ali Atay dünyaya geldi. Rol aldığı diziler ve yer aldığı polemiklerle sık sık gündem olan 32 yaşındaki oyuncu Haza Kaya, Elle Dergisi'nin yeni sayısının kapak yüzü oldu. Verdiği röportajlarda kimsenin bilmediği anları anlatan Hazal Kaya, eşine aşkını ilan etti.

"İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLAN BENİM"

Güzel oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay'ı ilk gördüğünde yaşadığı duyguları anlattı: "İlk 'Merhaba' dediğimizde ben 'Eyvah' dedim. İlk görüşte aşık olan bendim. Her yere adını yazasım vardı. Şimdi artık kocam olduğu için yazabiliyorum istediğim yere. Çok büyülü bir duygu... 8 yıldır birlikteyiz, Ekim'de de 9 yıl olacak ve ben hala ilk günkü gibi hissediyorum. Bu kadar yıl boyunca böyle aşık kalınabileceğini hiç bilmiyordum."