Hazal Kaya'nın evden yana yüzü gülmedi

Önce evinde yangın çıktı, sonra geçici kiralıkta rahat edemedi, şimdi satın aldığı evden memnun olmadı. Üst üste talihsizlikler yaşayan ünlü oyuncu ve ailesi, üçüncü kez taşındığı ev için dert yandı.

Hazal Kaya'nın evden yana yüzü gülmedi

Hazal Kaya ile eşi Ali Atay, 2019’da Zekeriyaköy’deki bir villaya taşınmıştı. Üst üste talihsizlikler yaşayan ünlü oyuncu ve ailesi, üçüncü kez taşındığı ev için; "Yeni evin ışığı kötü, ne yapacağız?” diye dert yandı.

Hazal Kaya, 8 aylık hamileyken evinde yangın çıktı. Çift geçen ağustosta geçici olarak Acarkent’te villa kiraladı. Kısa süre önce de hayallerine göre bir ev bulup satın aldılar. Bir yılda üçüncü kez taşınma telaşına giren Hazal Kaya, Instagram’dan yaptığı paylaşımda “Bence de tebdil-i mekanda fayda var. Neyse konu bu değil. Yeni evin ışığı kötü, ne yapacağız?” diye dert yandı.

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay’la geçtiğimiz yıl evlenen Hazal Kaya, Kasım ayında da oğlu Fikret Ali kucağına almıştı.Çift önceki gün, oğullarının 1. yaşını kutladı. Yakın dostlarının da katıldığı partiden fotoğrafları Hazal Kaya, Instagram hesabından "İyi ki doğdun kalbim" notuyla paylaştı. Babasına benzerliğiyle sık sık gündeme gelen Fikret Ali'nin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.