HDP'li vekilin öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktı

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in TSK'nın, Adıyaman kırsalında düzenlediği operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora ile çekilmiş samimi fotoğrafları ortaya çıktı.

HDP'li vekilin öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktı

Adıyaman kırsalında güvenlik güçleri tarafından 29 Nisan 2017'de düzenlenen operasyonda öldürülen terör örgütü PKK mensubu Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora'nın üzerinden ve eşyaları arasından çıkan fotoğraflarda tanıdık bir isim çıktı.

O isimin HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel olduğu ortaya çıktı. Fotoğraflarda terörist Volkan Boran ile HDP Milletvekili Semra Güzel’in kırsal alanda ve terör örgütü PKK kamplarında çekilmiş samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Semra Güzel ile Boran’ın o dönem sevgili oldukları iddia edildi.

HDP'li vekilin öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 1

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın da bulunduğu 28 milletvekili hakkında hazırlanan 40 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunulmuştu. O listede PKK’lı teröristle birlikte fotoğrafları ortaya çıkan Semra Güzel de yer alıyor.

HDP'li vekilin öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktı - Resim : 2

MHP’li vekilden tepki

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TSK'nın düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirilen "Koçero Meleti" kod adlı terörist Volkan Bora ile HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör kamplarındaki samimi fotoğrafları için "HDP-PKK ilişkisinin en açık örneği!" dedi.

Olcay Kılavuz, "Yayınlanan fotoğraflar ihanetin belgesidir. Alçaklığın vesikasıdır. Bu vekil görünümlü hain teröristin Gazi meclisimizin çatısı altında olması, şehit kanlarıyla sulanan topraklarda nefes alması milletimiz için zuldür." ifadelerini kullandı.