Hekimoğlu 20. Bölüm izle

Hekimoğlu dizisinin 20. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 5 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Hekimoğlu dizisinin 20. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Hekimoğlu 20. Bölüm izle

Hekimoğlu dizisinin 20. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Hekimoğlu 20. bölüm konusu

İpek'in hayatına bir başka erkeğin girmesini kabul edemeyen Ateş, beklenmedik bir hamlede bulunuyor. İpek'e ellerinde çiçeklerle giden Ateş'in itirafı ne olacak? İpek, bu durum karşısında Hekimoğlu'na ne cevap verecek?

Hekimoğlu 19. bölümde ne olmuştu?

Hekimoğlu 29 Eylül Salı yayınlanan son bölümde İpek ve Hekimoğlu'nun karşı karşıya getiren bir vaka geliyor!

İpek ve Hekimoğlu ilk kez birlikte bir vakaya odaklanırlar. İki güçlü karakter, iki iyi doktor, iki eski arkadaş, iki zıt kutup zaman zaman aynı noktaya çekilseler de çatışmaları kaçınılmazdır. Vaka bir yana, aralarındaki tatlı-sert itişmeler kimsenin gözünden kaçmaz. Hatta bunun duygusal bir yakınlaşmaya işaret ettiğini bile düşünenler olacaktır. Kimilerinin eğlenerek, kimilerinin kıskanarak izlediği bu hallerin altında kim bilir ne sebepler vardır.

İpek ve Hekimoğlu arasında neler olacak? Doğru teşhisi İpek mi yoksa Hekimoğlu mu koyacak? Genç adam kurtulabilecek mi?

HEKİMOĞLU 20. BÖLÜM İZLE

Hekimoğlu dizisinin 20. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link

HEKİMOĞLU'NUN KONUSU

Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramaması hastane yöneticisi İpek’i çoğu zaman zor durumda bırakır. İpek, Hekimoğlu’nun zorlu karakterini anlayan ve bunu tahammül edebilen iki kişiden biridir.  Diğeri de Hekimoğlu’nun lise ve üniversiteden arkadaşı Onkoloji Uzmanı Orhan’dır. Hekimoğlu’yla tamamen zıt karakterde olsalar da Orhan her zaman Ateş’in iç sesi ve vicdanı olur. İkisi bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar. Biri zekasıyla diğeri de sağ duyusuyla yaklaşır hastalara… 

Ateş, hastaların ne söylediğinden çok, tahlillerden çıkan sonuçları dikkate alır. Bu yaklaşımla; hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan Hekimoğlu, bu çalışmalarını 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte yapmaktadır. Dolapdere’de yetişmiş Mehmet Ali, güzelliğini kullanarak bir yerlere gelmek yerine kendini bilime ve hastalara adamış Zeynep ve hayatı boyunca maddi sıkıntı çekmeden refah ve zenginlik içinde yetişmiş Emre… Ateş Hekimoğlu’nun titizlikle seçtiği bu 3 uzman doktor, kendilerini Hekimoğlu’na beğendirmek ve onu memnun etmek için çaba sarf etmektedirler.

Yapım:
Karga Seven Pictures Türkiye
Yapımcı:
Ömer Özgüner – Ümmü Burhan
Yönetmen:
Hülya Gezer - Semih Bağcı
Senaryo Uyarlama: 
Neşe Şen
Oyuncular: 
Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu), Ebru Özkan Saban (İpek Tekin), Okan Yalabık (Orhan Yavuz),
Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar), Aytaç Şaşmaz (Emre Acar), Damla Colbay (Zeynep Can)