Hekimoğlu 34. Bölüm full izle

Hekimoğlu’nun 34.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Hekimoğlu dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 26 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu 34. Bölüm…

Hekimoğlu 34. Bölüm full izle

Hekimoğlu dizisinin 34.bölümü ekrandaki yerini aldı. 26 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu son bölümü yani 34.bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Hekimoğlu dizisi son bölümü full izle, işte Hekimoğlu 34.bölüm linki…

Hekimoğlu dizisi 33.bölümde ne olmuştu?

10 yıldır bitkisel hayatta olan bir adamın oğlu, babasını hastanede ziyarete geldiği sırada düşüp kriz geçirir. Genç adamın durumu ciddileştikçe, klasik yollardan çare bulamayan Hekimoğlu, komada olan babasını uyandırır. Amacı adamdan ailenin tıbbi geçmişini öğrenip, oğlunu kurtarmaktır.  Ancak baba tekrar komaya girmeden önce sadece bir günü olduğunu öğrenir ve kalan vaktini hastanede geçirmek istemez.  Ateş ve Orhan, bu son yolculuğunda ona eşlik edecektir. Ateş hastanede yokken Komiser Mahir de boş durmaz ve Ateş’in ekibini sorguya çekmeye çalışır. Çember iyice daralmaktadır ancak Hekimoğlu hala işin ciddiyetinin farkında değildir. 

Hekimoğlu dizisi 34.bölüm izle

İşte Hekimoğlu 34.bölüm izleyebileceğiniz link.

Hekimoğlu dizisinin konusu nedir?

Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramayan Ateş Hekimoğlu, hastaların ne söylediğinden çok, tahlillerden çıkan sonuçları dikkate alır. Bu yaklaşımla; hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan Hekimoğlu, bu çalışmalarını 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte yapmaktadır. Dolapdere’de yetişmiş Mehmet Ali, güzelliğini kullanarak bir yerlere gelmek yerine kendini bilime ve hastalara adamış Zeynep ve hayatı boyunca maddi sıkıntı çekmeden refah ve zenginlik içinde yetişmiş Emre… Ateş Hekimoğlu’nun titizlikle seçtiği bu 3 uzman doktor, kendilerini Hekimoğlu’na beğendirmek ve onu memnun etmek için çaba sarf etmektedirler.

Hekimoğlu dizisi oyuncuları kimdir?

  • Ateş Hekimoğlu - Timuçin Esen
  • Orhan Yavuz - Okan Yalabık
  • İpek Tekin - Ebru Özkan Saban
  • Mehmet Ali Çağlar - Kaan Yıldırım
  • Emre Acar - Aytaç Şaşmaz
  • Zeynep Can - Damla Colbay