Hekimoğlu dizisi 28. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı, "Yakında körlük başlayacak!"

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun 28. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Mehmet Ali'deki değişime sebep olan hastalık ne? Mehmet Ali garip davranışlar gösterir. Ateş durumun ne olduğunu sorgular. En sonunda olayı çözen Hekimoğlu Mehmet Ali'nin bir odaya kapatılmasına karar verir.

Hekimoğlu dizisi yeni bölümüyle 8 Aralık Salı akşamı, saat 20.00'de Kanal D'de!

Hekimoğlu Dizisi 27. Bölüm Özeti

10 gündür uyuyamayan bir kadın uyumak için bir kutu uyku hapı içer. Ama yine de uyuyamaz. Sevgilisi, genç kadını hastaneye getirir. Ateş, kadının tüm tahlillerini yaptırır. Onun karaciğerini bitiren şeyin nedenini anlayamaz. Ama vakit kazanmak için hemen hastanın karaciğer nakli olması gerektiğini söyler. Hastaya tanı konulamadığı için organ nakli onayını alamayacaklarını hastaya ve sevgilisine söyler. Kadının sevgilisi, ona karaciğerini verebileceğini söyler.

Zeynep, kadının sevgilisi terk etmek istediğini öğrenir. Ateş’e, organ nakli olmadan bu durumu adama açıklamaları gerektiğini söyler. O ise, Zeynep ile Emre’ye kesinlikle bu durum hakkında adama bir şey söylemelerini istemez. Önce kadının hayatını kurtarmak zorunda olduklarını söyler. Organ nakli gerçekleşmeden önce Zeynep, ikiliyi yalnız bırakıp konuşmalarını ister. O sırada Ateş gelip, Zeynep’in yapmak üzere olduğu şeye engel olur.

Kadın, karaciğer nakli olur. Ateş, tanıyı koyamadığı için tüm ilaçları kestirir. Daha sonra kadının vücudunda çıkan yaradan onun veba olduğunu. onun da köpekten bulaştığını anlar. Ateş, at yarışı oynarken orada bir kadının epilepsi nöbeti geçirdiğini görüp onu hastaneye yönlendirir. Zeynep, kadının hastalık hastası olduğunu iddia eder. Hatta. bunu Ateş’e ispat etmek için odaya nöbet geçirmesini sağlayacak ilaç koyar.

Ateş, o kadının başka bir hastalığı olduğunu bilir. Ama İpek, hastayı tapurcu eder. Ateş, kendi yöntemleriyle kadının tekrar nöbet geçirmesini sağlayıp. Haklılığını ispat eder. Ateş, yine İpek’e karşı haklı çıkmanın gururunu yaşar.

Hekimoğlu Dizi Oyuncuları

  • Ateş Hekimoğlu - Timuçin Esen
  • Orhan Yavuz - Okan Yalabık
  • İpek Tekin - Ebru Özkan Saban
  • Mehmet Ali Çağlar - Kaan Yıldırım
  • Emre Acar - Aytaç Şaşmaz
  • Zeynep Can - Damla Colbay