Hepsi Grubu'nun yıldızı şoke etti!

Bir dönemin yıldızları arasında yer alan Cemre Kemer'in Instagram paylaşımlarındaki son hali hayranlarını şoke etti. Cemre Kemer'in aşırı zayıf hali ve kollarındaki damarların çok belirginleşmesi sevenlerini üzdü.

Hepsi Grubu'nun yıldızı şoke etti!

Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, son haliyle görenleri dehşete düşürdü. Kemer, gelen eleştirilere karşı savunmasını da hemen yaptı. Bir döneme damga vuran Hepsi grubu, olaylı ayrılıklarının ardından şimdilerde yeniden bir araya gelme haberleriyle gündem olurken gruptan Cemre Kemer, görenleri adeta şoke etti. Her zaman fit haliyle dikkatleri üzerine çeken Kemer'in son hali korkunç bir hal aldı.

Son olarak seneler sonra bir araya geldiklerini ve barıştıklarını duyurmak için beraber çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesapları Instagram'dan paylaşan grubun üyelerinden Cemre Kemer, yalnız çekildiği fotoğrafları da Instagram paylaşmaya devam ediyor.

Instagram paylaşımlarında güzelliği ve fit vücuduyla ilgili olarak övgüler almaya alışmış olan Cemre Kemeri bir anda zayıflığıyla gündeme damga vurdu. Instagram'da en son bu fotoğrafını paylaşan Cemre Kemer'in kollarındaki damarların aşırı görünür halde olması kimsenin gözünden kaçmadı.

Cemre Kemer, takipçilerinin, 'Çok zayıfsın, kilo al' yorumlarına maruz kalmaya başlayınca ise cevabı yine Instagram'dan verdi. Kemer, "Kilo al' yazmayın, başka bir konumuz olabilsin. Damarlarımı da çok seviyorum" dedi. Zayıflığı ile sık sık gündeme gelen şarkıcı, daha önce yaptığı bir açıklamada böyle mutlu olduğunu belirtmişti.

Hepsi Grubu'nun yıldızı şoke etti! - Resim : 3
Ceren Kemer

Cemre Kemer, konuya ilişkin şunları söylemişti:

Ben kendimi bildim bileli aynı kilodayım. İki yukarı, iki aşağı okulda bale öğrencisiyken de bu böyleydi. İki sene evvel kortizon kullanarak uzun bir tedavi oldum, yine almadım. Ortalama 17 yıldır... Beğensinler, beğenmesinler hiç problem değil. Sağlığım yerinde, kan tahlillerim gayet iyi ben buyum.

İşte Hepsi grubunun Cemre Kemer'in bazı Instagram paylaşımları ve son haline dair gelen bazı yorumlar...

''Aşkım güzelliğin için değil sağlığın için kilo al''

''Çok zayıfsın Cemre ya biraz kilo al vala iyi görünmüyor''

''Tıp fakültesine ders diye girmeyi düşündün mü Cemreee''

''Bu kız ölmüş ağlayanı yok''

''Cemre benim damarlarım bile bu kadar belirgin değil''

''O damarlar ne yaa lütfen kilo al''

''Kız o damarlar nası çıkıyor öyle kötü yorumda bulunmak istemem seni de severim ama o damarlar çok itici bence''

''Damarların zayıflığını iyice belli ediyor''