Her şey yalanmış: Tom ve Jerry’nin gerçek isimleri ortaya çıktı!

Muhtemelen Tom ve Jerry’yi izlemeyen bir insana denk gelmeniz çok zordur. Dünyanın her yerinde tanınan bu 1940’lı yılların efsane çizgi dizi ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Tom ve Jerry’nin gerçek isimleri…

 Her şey yalanmış: Tom ve Jerry’nin gerçek isimleri ortaya çıktı!

İlk defa 1940 yılında yayınalanan ve neredeyse hiçbir zaman popülerliğini kaybetmeyen tarihin en çok sevilen çizgi dizilerden olan Tom ve Jerry. Efsane çizgi filme adını veren Tom ve Jerry karakterlerinin isimlerinin tam hali ilk defa ortaya çıktı.

Warner Bros’un 2022 yılında piyasa sürmeyi planladığı platform oyunu MultiVersus’ta Tom ve Jerry’nin tam adlarına yer verdi. 

Tom’un tam ismi: Thomas Jasper Cat Sr.
Jerry’nin tam ismi: Gerald Jinx Mouse

Tanıtım görselinde 80 yıl önce ilk kez gösterilen çizgi dizinin ilk bölümünün ismi ‘Puss Gets The Boot’a da yer verildi.

Yeni yayınlanacak olan MultiVersus platform oyunu ise sadece Tom ve Jerry değil birçok tanıdık karakterin de olduğu bir oyun olacak. Oyunda yer alacak karakterler arasında Buggs Bunny, Adventure Time’dan Finn ve Jake, Steven Universe’den Steven ve Garnet, DC evreninden Batman, Superman ve Wonder Woman, Game of Thrones’dan Arya Stark gibi karakterler var. Kaynak: Megabayt