Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü sevgilisi Sandra'yı öpmeye doyamadı

“Hercai” dizisinin Miran’ı Akın Akınözü, sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile kısa süren bodrum tatilinde nasıl aşk tazeledi?

Hercai” dizisinin Miran’ı Akın Akınözü, bayram öncesi sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile İstanbul Havalimanı’nda kameralara takılmış ve Bodrum’a tatile gittiklerini açıklamıştı. Akınözü ile Pestemalciyan Bodrum’da arkadaşlarıyla buluştu ve kısa tatilin tadını çıkardı.

Yakışıklı oyuncunun bir ara yalnız bıraktığı Sandra Pestemalciyan kız arkadaşının peşinden denize atladı. Sevgilisi denizdeyken Akın Akınözü de iskeleye geldi. Akınözü cep telefonunu sevgilisinin çantasına koydu. Ünlü oyuncu daha sonra tişörtünü çıkardı. Fit fiziğiyle dikkat çeken Akınözü’nün, tişörtünü de sevgilisinin çantasına koyduğu görüldü.

Akın Akınözü denize girmeden önce vücudunu esnetti. Ünlü oyuncu daha sonra denize atladı ve soluğu sevgilisinin yanında aldı. Akınözü denizde uzun uzun yüzüp stres attı. Ünlü oyuncu tıpkı iskeledeki gibi denizde de arkadaşına hararetle bir şeyler anlatmaya devam etti. Yüzüp yorulan Akınözü, bir süre iskelenin merdivenlerinde soluklandı.

Akın Akınözü ile sevgilisi plajın boşaldığı gün batımı saatlerine kadar denizde kaldı. Akınözü ile Pestemalciyan bu sırada denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirini öpmeye doyamadı. Uzun süredir beraber olan ikilinin uyumlu hareketleri dikkat çekti. Bir ara Akınözü kulağına kaçan suyu çıkarmaya çalıştı. Akınözü’nün ardından sevgilisi de denizden çıktı. İkili kurulanma faslına geçti. Akınözü ile Pestemalciyan gün batımında bir süre iskelede oyalandıktan sonra kiraladıkları evin yolunu tuttu.