Herkes bunu bekliyordu! Haluk Levent "önemli" açıklamasını öne çekti! Sosyal medyadan peş peşe paylaştı

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından merakla beklenen açıklamasını yaptı. Levent açıklamasında "İşimizin başındayız. Daha önce açıkladığımız planları harfiyen uygulayacağız. Bu bütçenin biraz daha fazla miktarı tekrar bağış olarak gelince acil eylem planımıza geçtik ve evi yıkılmış canlarımıza konut yaptırmaya karar verdik!" ifadelerini kullandı.

Herkes bunu bekliyordu! Haluk Levent "önemli" açıklamasını öne çekti! Sosyal medyadan peş peşe paylaştı

Dün yaptığı duyuruda, bu akşam saat 22.00'de bir açıklama yapacağını söyleyen Haluk Levent, sosyal medyada yapılan spekülasyonlar üzerine açıklamasını 4 saat öne çekti.

Levent'in açıklaması şöyle:

1) Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay’a ya da Afad a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim.

2Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüzbinlerce insan evsiz donuyor. İlk iş TOKİ ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!

3)Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız.

4) İşimizin başındayız. Daha önce açıkladığımız planları harfiyen uygulayacağız. Bu bütçenin biraz daha fazla miktarı tekrar bağış olarak gelince acil eylem planımıza geçtik ve evi yıkılmış canlarımıza konut yaptırmaya karar verdik! Bilginize