Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'lu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş Murat Ünalmış gelişmesi

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı'nın oynadığı ve dün akşam Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde Murat Ünalmış gelişmesi yaşandı.

Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'lu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş Murat Ünalmış gelişmesi

ATV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova’da sevilen oyuncu Murat Ünalmış ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Diziye tekrar geleceği iddiları boşa çıktı. Son bölümde yaşanan gelişmeler Murat Ünlamış’ın diziden tamamen iplerinin kopardığını ortaya koydu.

Yeni sezona bomba gibi isimlerle giriş yapan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son bölümünde yep yeni bir gelişme yaşandı.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi isimlerin rol aldığı ATV’nin rekortmen dizisinde bir süre önce ayrılan karakter olan Murat Ünalmış’ın tekrar geri döneceği iddiaları sosyal medyada bir süre çalkalanmıştı.

Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'lu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş Murat Ünalmış gelişmesi - Resim : 1

Ancak dizinin son bölümünde Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış ile ilgili tüm bağlar koptu. Son bölümde, Züleyha, Demir hakkında her şeyi öğrenmişti. Büyük bir yıkım yaşayan Züleyha ise yavaş yavaş Hakan’a aşık olmaya başlamıştı. Demir’in Hülya’ya yaptıklarından sonra Hakan’ında planları değişmişti.

Dün akşam ekranlara gelen son bölümle Demir Yaman karakterinin üzerinin tamamen çizildiği ortaya çıktı. Hayranları ise bu duruma çok üzüldü.