Hilal Altınbilek: Kerem Alışık'la değil, babamla aynı evde yaşıyorum

“Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek, rol arkadaşı Kerem Alışık’la aynı evde yaşamaya başladığı iddiası hakkında neler söyledi?

Adana’da çekilen “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek, Bebek’te bir mekân çıkışı görüntülendi. Güzel oyuncu bir arkadaşının doğum günü için Adana’dan geldiğini söyledi. Hilal Altınbilek, yoğun iş temposundan şikayetçi olmadığını belirtti.

Yaz aylarında Gurur Aydoğan’la adı aşk dedikodularına karışan Hilal Altınbilek’in daha sonra kendisinden 31 yaş büyük rol arkadaşı Kerem Alışık’la aynı eve taşındığı iddia edilmişti.

Kerem Alışık’la beraber yaşamaya başladığı iddiasını “İspatlarınız ısrarlarınız kadar büyük olsun lütfen” paylaşımıyla yalanlayan Altınbilek, babasıyla beraber oturduğunu ifade etti. Hilal Altınbilek, kalbinin boş olduğunu da sözlerine ekledi.

Öte yandan ünlü oyuncu doğum günü kutlamasında, geçen yaz arkadaş grubuyla Çeşme’de beraber tatil yaptığı Gurur Aydoğan ve kız arkadaşıyla da bir araya geldi.

Mekândan sevgilisiyle ayrılan Gurur Aydoğan hızla taksiye bindi. Aydoğan’ın taksinin arka koltuğunda tek başına oturması dikkat çekti. Gurur Aydoğan’ın bindiği taksi daha sonra trafik çevirmesine takıldı. Aydoğan, sorulara yanıt vermek istemedi.