Gazeteci yazar Hıncal Uluç vefat mı etti? Uluç'a yakın isim Fatih Doğan açıkladı

Ünlü spor yorumcusu ve yazarı 'Hıncal Uluç, hayatını kaybetti' şeklinde bilgiler geldi. Gazeteci Fatih Doğan, Uluç'un son durumu ile ilgili açıklama yaptı. Doğan, '''Hıncal Uluç öldü!” yanlış bilgisini düzeltmek adına ilgilenen en yakın kişiyle konuşarak 3 saat önce zaruret üzerine bu paylaşımı yapmıştım. Yine benzer bir dolaşım olunca 22.15’te yine sordum. Durumu stabil. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor.' dedi.

Gazeteci yazar Hıncal Uluç vefat mı etti? Uluç'a yakın isim Fatih Doğan açıkladı

Türk sporunun duayen yazarı Hıncal Uluç'un öldüğü şeklinde haberler dolaşıma girdi. Özellikle sosyal medya dolaşan bilgiler sonrası aynı medya grubunda çalışan gazeteci Fatih Doğan'dan açıklama geldi. 

Doğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, '' “Hıncal Uluç öldü!” yanlış bilgisini düzeltmek adına ilgilenen en yakın kişiyle konuşarak 3 saat önce zaruret üzerine bu paylaşımı yapmıştım. Yine benzer bir dolaşım olunca 22.15’te yine sordum. Durumu stabil. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Allah şifa versin.'' ifadelerini kullandı.

İşte Doğan'ın Uluç hakkındaki o duyurusu

 

Uluç, yoğun bakıma alındı, entübe edildi

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınarak entübe edilen usta gazetecinin enfeksiyon değerlerinin düştüğü ve ciğerlerinin toparlandığı öğrenilmişti.

Hıncal Uluç kimdir?

Hıncal Uluç Türk gazeteci, köşe yazarı ve spor yorumcusudur. Sabah gazetesinde köşe yazıları yazmakta ve A Spor'da yayımlanan Hıncal Uluç ile Baş Başa programında spor yorumculuğu yapmaktadır.

Gazeteci yazar Hıncal Uluç vefat mı etti? Uluç'a yakın isim Fatih Doğan açıkladı - Resim : 1