Hindistan'da akıl almaz olay! 15 aylık bebeğe kaplan saldırdı! Bebeğini kaplan saldırısından kurtarmaya çalışan anne ağır yaralandı

Hindistan'da Bandhavgarh Kaplan Koruma Alanı'nda bir kaplan, Archana Choudhary adındaki kadının 15 aylık çocuğuna saldırdı. Çocuğunu kaplan saldırısından korumaya çalışan kadının yardımına köylüler koştu. Ağır yaralanan anne ve çocuk hastaneye kaldırıldı.

Hindistan'da akıl almaz olay! 15 aylık bebeğe kaplan saldırdı! Bebeğini kaplan saldırısından kurtarmaya çalışan anne ağır yaralandı

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde, 15 aylık bebeğini kaplan saldırısından kurtarmaya çalışan anne ağır yaralandı. BBC'nin haberine göre, Bandhavgarh Kaplan Koruma Alanı'nda bir kaplan, Archana Choudhary adındaki kadının 15 aylık çocuğuna saldırdı.

Çocuğunu kurtarmak isteyen Choudhary'nin birkaç dakika kaplanla boğuştuğu, ardından köylülerin yardıma koştuğu belirtildi. Ağır yaralanan anne ve çocuğun hastaneye kaldırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Annenin akciğeri delindi

Kaplan saldırısı nedeniyle annenin akciğerinin delindiği ve vücudunda derin yaralar olduğu belirtildi. Bebeğin kafasında da annesindeki kadar ciddi olmayan çeşitli yaralar görüldü.  

Konuya ilişkin açıklama yapan Dr. Misthi Ruhela, “Anne ve çocuk şu anda yoğun bakım ünitesinde tedavi altında. Kuduza karşı aşılandılar. Çocuktaki yaralar hayati bir tehlike oluşturmasa da annenin durumu ciddiyetini koruyor” diye konuştu.