Karısının dilini kesti

Öfkeli adam karısının dilini kesti. Adamın gerekçesi ise duyanları şoke etti. Karısı kendisine sadece iş bulmasını söylemişti.

Karısının dilini kesti

36 yaşındaki kadın özel bir hastanede hemşire olarak çalışıyordu. Kocasının bir yıldan fazla süredir ikinci bir eş ve oğluyla yaşadığını tespit etti. Çarşamba günü kocası karşısına geçti ve para istedi, vermeyi reddedince boğazına sarıldı ve genç kadını hırpaladı.

Polise kocasının kendisini taciz ettiğini söyleyen kadın, buna rağmen evliliğini kurtarabilmek için kocasıyla görüşmeye devam etti. Her şeye rağmen kocasıyla birlikte olmak istiyordu. Aynı gece kocası eve geldi. Çift birlikte yatağa girdi.

Önce gülümsedi...

Kocasının kendisine gülümsedikten sonra dilini çıkarmasını istediğini ifade eden kadın öpmesi için dilini çıkardığında kocasının önce ısırdığını ardından da arkasında sakladığı bıçakla dilini kestiğini söyledi. Adam olayın ardından kaçarken genç kadın görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı.

Hindistan Vejalpur polis şefi Odedara, sanığın yakalanması için çalışma başlattıklarını söyledi. Juhapura'ya transfer edilen kadının tedavisi Sardar Vallabhbhai Hastanesi'nde devam ediyor.