Alışılmadık başlık parası! Teklif edilen 200 deveyi reddetti

Hindistan'ın ünlü mankeni Ishita Gupta, kendisiyle evlenmek isteyen bir adamın başlık parası olarak 200 deve teklif ettiğini fakat develere nasıl bakacağını bilmediği için teklifi reddettiğini açıkladı.

Alışılmadık başlık parası! Teklif edilen 200 deveyi reddetti

Hintli model Ishita Gupta, bir flört bulma uygulamasında yaşadığı ilginç deneyimi paylaştı. Gupta, 200 deve başlık parası teklifini develere nasıl bakamayacağını bilmediği için reddettiğini iddia etti.

Kendisine pahalı hediyeler ve teklifler sunulmaya alışık olduğunu belirten ünlü manken, "Bir düğün için 200 develik bir çeyiz aldıktan sonra bu kadar deveyi nerede tutacağımı merak ettim" dedi.

Alışılmadık başlık parası! Teklif edilen 200 deveyi reddetti - Resim : 1

"Aşk için evlenmek gerek..."

Dünyanın her yerinde evlilik karşılığında ailelere çeyiz olarak para teklif edilmesi alışılmadık bir durum değil. Bu uygulama Batıda 1900'lere kadar yaygındı. Ancak Ishita, kendisine evlilik için başlık parası olarak verilen tüm paraları reddetti. Ishita, görüvü usulü ile evlenmeye karşı olduğunu, aşk için evlenmek gerektiğini fakat kendisi için henüz vaktin gelmediğini dile getirdi.

Bir çiftlik işletiyor

Manken, içinde bir atı, tavşanları, bir ineği ve daha fazlasının olduğu bir çiftlik işletiyor fakat yüzlerce deveye sahip olmaya pek de hevesli değil.

Ishita, "Develerle ilgilenmiyorum, bütün hayvanları sevmeme rağmen deve daha iyi bakımı hak eden bir tür, o kadar tecrübem yok" dedi.

Daha önce model Cris Galera da, kendisine bir Arap Şeyhi ile evlenmesi için 365 bin sterlin teklif edildiğini ancak onu reddettiğini ve kendisi ile evlendiğini açıklamıştı.