Hırsızlık yaparken arabası çalındı

Hırsızlık yaparken arabası çalınan adam panikle polisi arayınca yaptığı hırsızlık ortaya çıktı ve tutuklandı. Hırsızın arabasının çalınması saniye saniye kaydedildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletinde bulunan Kennewick polis departmanı ilginç bir olay yaşadı. Adının William Kelley olduğu açıklanan hırsız, iş üstünde olduğu sırada başka bir hırsız arabasını çaldı.

Arabasının çalındığını fark eden Kelley, hemen telefonla polisi aradı ve aracının çalındığını bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri güvenlik kameraları tarafından tespit edilen görüntülerde ihbarda bulunan Kelley'nin hırsızlık yaptığını tespit etti.

Gözaltına alınan Kelley, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu ancak aracı bulunamadı. Polis şimdi hırsızın otomobilini çalan hırsızın peşinde.

Sosyal medya hesabından olayı duyuran Kennewick polis departmanı şu açıklamada bulundu:

Kennewcik Polis Departmanı bir oto hırsızlığına müdahalede bulundu. Aracın sahibi, William Kelley, kırmızı 1992 Chevy'sini çaldığını bildirdi. Anahtarlarını koltukta bırakmıştı. Bisiklet kullanan bir erkek anahtarları aldı ve kaçtı. Olayla ilgili video çekildi ve yeni bir gerçek keşfedildi. Kelley yerdeydi çünkü caddenin karşısındaki bir işten mal çalıyordu. Kelley tutuklandı ve ardından yeni bir hırsızlık suçlaması eklendi. Kelley'nin aracı hala bulunamadı.