Ukrayna ordusuna katılan ünlü oyuncu Pasha Lee Rusya ateşinde yaşamını yitirdi

Hobbit ve Aslan Kral filmlerinden yaptığı seslendirmelerle Ukrayna'da büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu ve TV yıldızı 33 yaşındaki ünlü oyuncu Pasha Lee, katıldığı Ukrayna ordusunda Rus ateşinde kalarak yaşamını yitirdi. Son paylaşımı ise yürek yaktı: Her şey Ukrayna için...

Ukrayna ordusuna katılan ünlü oyuncu Pasha Lee Rusya ateşinde yaşamını yitirdi

Pasha Lee'nin sen son paylaşımında yazdığı vatan aşkıyla dolu sözleri ise büyük yankı yarattı.

İşini bırakıp oyunculuğa ara vererek ülkesini Rus işgalinden korumak için orduya katılan Ukraynalı ünlü aktör ve televizyon sunucusu Pasha Lee, bombardımanda öldürüldü.

Pasha Lee geçen hafta Ukrayna'nın Bölgesel Savunma Kuvvetlerine kaydolmuştu. Pasha Lee'nin Kiev'in hemen kuzeybatısındaki Irpin'de Rus bombardımanı sırasında öldüğü açıklandı.

Pasha Lee, en son Cumartesi günkü Instagram'da savaş bölgesinden üniforması ile bir fotoğraf paylaşmıştı. Pasha Lee'nin ülkesi Ukrayna için canını feda etmesi halkı tarafından üzüntü ile karşılandı.

 Son paylaşımı yürek yaktı: Her şey Ukrayna için

Pasha Lee'nin son paylaşımında yazdığı "Son 48 saat içinde oturup nasıl bombalandığımızı fotoğraflamak için bir fırsat var ve gülümsüyoruz çünkü başaracağız ve her şey UKRAYNA için olacak ,ÇALIŞIYORUZ!" sözleri ise ünlü oyuncunun vatan sevgisini ortaya koydu.

Lee, Hobbit ve Aslan Kral gibi Hollywood filmleri için Ukraynaca dublaj yapmış ve çok izlenen filmlerin Ukrayna'da da sevilmesine büyük katkı sağlamıştı.

Ölümü Ukrayna Ulusal Gazeteciler Sendikası Başkanı Sergiy Tomilenko tarafından doğrulanan Pasha Lee, Ukrayna'da ekran yüzü olması nedeni ile büyük üne sahipti. 

Pasha Lee, son projesi olan 2021 yapımı TV dizisi "Provincial" da  büyük beğeni kazanmıştı.