Hollywood yıldızı George Clooney’e komşu olabilirsiniz!

Hollywood'un ünlü ismi George Clooney ve eşi Amal Clooney'nin yaşadığı evin bitişiğindeki iki yatak odalı daire satışa çıktı. Sadece 4,95 milyon dolar olan bu daireyi satın alacak şanslı insanlar George Clooney ve Amal Clooney'e komşu olabilecek.

Hollywood yıldızı George Clooney’e komşu olabilirsiniz!

The Post’un haberine göre; ev, aile ve arkadaşlarla bir araya gelinecek bir yer olarak titizlikle tasarlandı. Evin benzersiz özelliklerinin vurgulanması için ünlü tasarımcıyla yoğun bir şekilde çalışıldı. 

Hollywood yıldızı George Clooney’e komşu olabilirsiniz! - Resim : 1

2016 yılında George ve eşi Amal Clooney aynı binada yüksek katta bir konut seçtiler. Satışa çıkarılan ev, çiftin evine komşu. Ev emlak danışmanlarına göre en uygun güneş ışığını sunan tabandan tavana cam pencerelerle vurgulanan geniş bir büyük odaya ve iki yatak odasına sahip.

Hollywood yıldızı George Clooney’e komşu olabilirsiniz! - Resim : 2

Evin diğer özellikleri arasında İtalyan Carrara mermer adasına sahip bir mutfak, özel anahtarlı asansör ve misafir tuvaleti bulunuyor.

Hollywood yıldızı George Clooney’e komşu olabilirsiniz! - Resim : 3

63 kattan oluşan lüks bina, Birleşmiş Milletler’e yakınlığı ve sağlıklı yaşam merkezi, kütüphanesi, 60 metrelik yüzme havuzu ve iki Michelin yıldızlı restoranıyla ünlüler için son derece çekici bir konumda. Binanın diğer olanakları arasında sauna ve buhar odasının yanı sıra yoga ve pilates odaları da yer alıyor.

Cindy Crawford ve kocası Rande Gerber de 2017’de Clooney’lerin evinin üzerinde bir konut satın aldı.

Kaynak: Sözcü