Hoşlandığı kadına 3 milyonluk dava açtı! Nedeni duyanları şoke etti

Singapur'da yaşayan bir adam, hoşlandığı kadına flört teklifinde bulundu. Karşılığında ise hoşlandığı kadın, kendisini arkadaş olarak gördüğü gerekçesiyle bu teklifi reddetti. Durumu kabullenemeyen adam ise çözümü, teklifini kabul etmeyen kadına 3 milyon dolarlık tazminat davası açmakta buldu.

Hoşlandığı kadına 3 milyonluk dava açtı! Nedeni duyanları şoke etti

Singapur'da yaşayan K. Kawshigan, flört teklifi ettiği ancak kendisini arkadaş olarak gördüğünü söyleyerek kendisini reddeden ve bu sebeple duygusal travma geçirmesine neden olan Nora Tan'a 7 Temmuz'da dava açmıştı. O davanın ön duruşmasının 9 Şubat'ta görüleceği açıklandı. 

TRAVMA YAŞADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Straits Times'ın haberinde Kawshigan'ın, Tan'ın kendisini reddetmesi üzerine travma yaşadığını ve depresyona girdiğini iddia ettiği söylendi. Tan ve Kawshigan, 2016'da tanışıp arkadaş oldu. Kawshigan, Eylül 2020'de Tan'la görüşerek kendisiyle sevgili olmak istediğini söyledi. Fakat Tan bunu reddederek, Kawshigan'ı sadece arkadaş olarak gördüğünü ifade etti.

Hoşlandığı kadına 3 milyonluk dava açtı! Nedeni duyanları şoke etti - Resim : 1

ISRARLARINA BİR SÜRE DEVAM ETTİ

Aldığı olumsuz yanıtın ardından Kawshigan, ısrarlı şekilde taleplerini yineledi ve kabul etmemesi halinde Tan'ı, itibarını zedeleyecek bir tazminat davası açmakla tehdit etti. Bunun üzerine Tan, Kawshigan'la birlikte terapiye katılmaya başladı. Kadının, bunun Kawshigan'ın durumu kabullenmesini sağlayacağını düşündüğü aktarıldı. Fakat Tan, bir buçuk yılın ardından terapiyi bıraktığında Kawshigan yeniden kendisini tehdit etmeye başladı.

Hoşlandığı kadına 3 milyonluk dava açtı! Nedeni duyanları şoke etti - Resim : 2

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Tan, adama karşı geçen yıl nisanda taciz suçlamasıyla şikayette bulundu ve mayısta kendisiyle iletişimi kesti. Bunun üzerine Kawshigan da temmuzda Tan'a karşı Yüksek Mahkeme'de tazminat davası açtı. Kawshigan, yaşadığı travma yüzünden iş hayatına odaklanamadığını, gelirinin düştüğünü ve masraflı terapiyle rehabilitasyon süreçlerinden geçmek zorunda kaldığını öne sürdü. Tan ise hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı Kawshigan'a karşı dava açtı.

Hoşlandığı kadına 3 milyonluk dava açtı! Nedeni duyanları şoke etti - Resim : 3

ANLAŞMAYI İHLAL ETTİ

Ayrıca Kawshigan, ağustosta Tan hakkında 22 bin dolarlık ayrı bir tazminat davası daha başlattı. Bu şikayette Kawshigan, Tan'ın terapi sürecinden çekilerek aralarındaki anlaşmayı ihlal ettiğini savundu. Ancak 28 Ocak'ta görülen duruşmada mahkeme, Kawshigan'ın haksız olduğuna karar verdi.