Acun sonunda ikna etti! Yetenek Sizsiniz'e bomba juri üyesi

Acun Ilıcalı uzun zamandır peşinden koştuğu ve daha önce defalarca teklif gönderdiği ancak bir tülü kabul ettiremediği ünlü güzel ve başarılı oyuncuyu Yetenek Sizsiniz jürisi olması için sonunda ikna etti.

Acun sonunda ikna etti! Yetenek Sizsiniz'e bomba juri üyesi

Geçtiğimiz ocak ayında ikinci çocuğunu kucağına alan Meryem Üzerli ekranlara bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Medyatava’nın haberine göre Meryem Üzerli’yi uzun süre sonra ikna etmeyi başaran isim ise tv8’in sahibi olan Acun Ilıcalı oldu.

Geçmiş dönemde bir türlü ikna edememişti

Acun Ilıcalı, Muhteşem Yüzyıl ile ismini iyiden iyiye duyuran başarılı ve güzel oyuncu Meryem Üzerli’yi 2014 yılından bu yana 'Yetenek Sizsiniz', 'Rising Star' gibi programlarda jüri üyeliği yapmak için kapısını çalmış ancak bir türlü ikna edememişti.

Şartlı kabul

Meryem Üzerli Acun Ilıcalı’nın teklifini ise bi şartla kabul etti. O da Diğer jüri üyelerini görmesi oldu. Meryem Üzerli diğer jüri üyelerinin kim olduğunu görmeden imza atmayacağını söylediği öğrenildi.

Daha önce pek çok ünlü isim katılmıştı

'Yetenek Sizsizin Türkiye' jürisinde; Hülya Avşar, Özgü Namal, Sergen Yalçın, Demet Evgar, Oylum Talu, Murat Boz, Seda Bakan, Ali Taran ve Eser Yenenler yer almıştı.

Önemli reyting başarısı elde eden 'Survivor' ve 'MasterChef Türkiye' yarışmalarında olduğu gibi Yetenek Sizsiniz'in yapımcılığını da Acun Ilıcalı üstleniyor.