Hülya Avşar'ın saatinin fiyatı dudak uçuklattı!

Bu hafta peş peşe iki kez kameralara takılan Hülya Avşar’ın koluna taktığı pırlanta taşlı saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Hülya Avşar geçen çarşamba Nişantaşı’nda bir kafede kameralara takıldı. Hafta başı röportaj verirken maske takmadığı için rahatsız olan Avşar, bu kez tedbiri elden bırakmadı. Avşar, muhabirleri bekletmemek için dışarı çıkıp röportaj verdi.

Ünlü sanatçı Nişantaşı’nı özlediğini belirtti ve çok kalabalık olmamasına da sevindiğini ifade etti. Hülya Avşar, 26 Haziran’da Bodrum’da konser sezonunu açmaya hazırlanıyor. Hülya Avşar karantina döneminin kendisine iyi geldiğini anlattı.

Hayat felsefesini “Az insan, az eşya ve küçük hayat” olarak özetleyen ünlü sanatçı karantinada ne kadar doğru yaşadığını bir kez daha gördüğünü belirtti.

Öte yandan Riva’da bulunan 62 milyon değerindeki arsasının üzerine çiftlik yaptırmaya hazırlanan Hülya Avşar, kolundaki değeri 200 bin TL olan saatiyle dikkatleri üzerine çekti. Hafta başı kızı Zehra’nın staj yaptığı mimarlık ofisini ziyarete giden sanatçı, yine aynı pırlanta taşlı aynı saati takmıştı.