Huzurevinde erotik parti! Çokça tatlı ve erotik dansçının olduğu partide yaşlılardan biri az kalsın...

Yaşlıların katıldığı partiler de genelde beş çayı, klasik müzik eşliğinde dans veya iskambil oyunları olur. Ancak Kolombiya'da bir sosyal medya fenomeni huzurevinde yaşlılar için farklı bir parti düzenledi. Parti devam ederken işler sarpa sardığı ve yaşlı bir kadının kalp krizi geçirdiği öne sürüldü.

Huzurevinde erotik parti! Çokça tatlı ve erotik dansçının olduğu partide yaşlılardan biri az kalsın...

Kolombiya'da yaşayan bir sosyal medya fenomeni olan Nadia Cartagena isimli genç kadın, Cartagena'danın El Prado'daki 'Una Mano Amiga Vakfı'ndaki yaşlılar için farklı bir parti organize etmek istedi. Partide bolca tatlı ve çok sayıda erotik dansçı bulunuyordu. Başta her şey iyi gidiyor, herkes çok eğleniyor gibiydi.

Ancak bir noktadan sonra işler kötüye gitti ve eğlence düşkünü biri olan yaşlı bir kadın kalp krizi geçirmeye başladı. Hemen ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, ardından sağlık ekipleri tarafından tedaviye alındı.

Huzurevinde erotik parti! Çokça tatlı ve erotik dansçının olduğu partide yaşlılardan biri az kalsın... - Resim : 1

Yaşanan olaydan oldukça etkilenen ve gözyaşları içinde konuşmaya çalışan influencer "Bugün yaşlılar için bir erotik parti düzenledim. Ancak orada hayatımın en büyük korkusunu yaşadım ve bunu asla beklemiyordum. Gerçek şu ki çok üzgünüm, sadece onları biraz eğlendirmek istedim.'' diye açıklama yaptı.

Amacı farklıymış 

Genç fenomenin birçok takipçisi bu tarz bir parti fikrinin kötü bir fikir olduğunu ve bu duruma öfkelendiklerini dile getirdiler. Ancak Nadia aslında temel amacının eğlence olmadığını ve bu insanlardan yararlanmak için böyle bir işe girişmediğini belirtti. Bir mesaj vermek amacıyla böyle bir girişimde bulunduğunu ve partiden sonra yaşlılar için bağışta bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Bu parti için gerekli tüm izinlerin alındığını ve belgelendiğini söyleyen genç kadın, kimseye zorla bir şey yaptırılmadığını, zaten platformunun sosyal yardım içerikleriyle dolu olduğunu ve aslında Cartagena Belediye Başkanlığı'na yaşlı insanların daha fazla bakım ve ilgiye ihtiyacı olduğu mesajını vermek istediğini açıkladı.

Huzurevinde erotik parti! Çokça tatlı ve erotik dansçının olduğu partide yaşlılardan biri az kalsın... - Resim : 2

Huzurevinde erotik parti! Çokça tatlı ve erotik dansçının olduğu partide yaşlılardan biri az kalsın... - Resim : 3