İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan altılı masaya davet! Altı lider en son Saraçhane’de buluşmuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Ocak’ta açılacak olan Dudullu-Bostancı metro hattı açılış törenine altılı masanın liderlerini davet etti... O etkinliğe, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu katılacak. tv100’den Betül Araz’ın özel haberi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan altılı masaya davet! Altı lider en son Saraçhane’de buluşmuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, altı lideri davet etti… 5 Ocak’taki altılı masa toplantısından bir gün sonra liderler bu kez de metro açılışında bir araya gelecek…

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda 3 metro hattını birbirine bağlayan Dudullu-Bostancı metrosu 6 Ocak Cuma günü açılacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, o açılış için Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra altılı masadaki diğer liderleri de davet etti.

tv100 editörü Betül Araz’ın edindiği bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu da o davete katılacak.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ise başka programları olduğu için metro açılışı etkinliğine katılamayacak.

Altı lider, son olarak İmamoğlu’na verilen siyasi yasak kararı ve hapis cezası sonrası Saraçhane’de buluşmuştu.