İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu

Ünlü Şarkıcı Bülent Serttaş geçtiğimiz aylarda katıldığı İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programında oryantal Didem Kınalı dans ederken kafasını çevirmiş ve gözünü kapatmıştı. Ünlü şarkıcı ‘Akdeniz’ şarkısının klibindeki görüntüleriyle herkesi şaşırttı.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu

Şarkıcı Bülent Serttaş, 'İbo Show'da oryantal Didem Kınalı dans ederken kafasını çevirmiş ve gözünü kapatmıştı. Şarkıcı, yeni klibi ‘Akdeniz’de bu durumun tam tersi bir görüntü verdi. Serttaş, klipte teknede birbirinden güzel bikinili kızlarla eğlenirken ve üzüm yedirirken görülüyor.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 1

Bülent Serttaş, geçtiğimiz ocak ayında İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show'a katılmış, programda ortaya çıkan görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 2

KAFASINI BÖYLE ÇEVİRMİŞTİ 

Konuklar arasında yer alan Didem Kınalı dans ederken rahatsız olan ve kafasını başka yöne çeviren şarkıcı, ünlü oryantale bakmamaya çalışmıştı.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 3

Didem, yaşadığı olayın büyük bir terbiyesizlik olduğunu söylemişti. Bu davranışından dolayı büyük tepki alan Bülent Serttaş, sosyal medyada kendisine gelen destek mesajlarını paylaşmıştı.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 4

'AKDENİZ' KLİBİYLE GÜNDEMDE 

Didem Kınalı sahnede dans ederken kafasını çevirmesi tartışma yaratan 56 yaşındaki şarkıcı, ‘Akdeniz’ şarkısının klibindeki görüntüleriyle herkesi şaşırttı.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 5

Klip için kamera karşısına geçen Bülent Serttaş, lüks bir teknede birbirinden güzel bikinili genç kızlarla dans ediyor.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 6

Lüks bir villadan çıkıp tekneye giden Serttaş'ı, teknede bir kadın karşılıyor ve grup dans edip eğleniyor. Şarkıcı, teknede oldukça keyifli bir görüntü veriyor.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 7

Hatta bir manken üzerindeki kıyafeti çıkarıp atıyor, üstsüz kalıyor. Üç ay önceki davranışının ardından bu görüntülere şaşıran hayranları, Bülent Serttaş'a tepki gösterdi.

"ÜSTSÜZ KADINLARLA KLİP ÇEKMİŞSİN" 

Ünlü şarkıcı için "Didem’e bakmadın ama klibinde üstsüz kadın var", "Didem oynarken bakmadın, üstsüz kadınlarla klip çekmişsin”, "Didem'e bakmadın ama klipte kızları soydun" şeklinde yorumlar yapıldı.

DİDEM YAŞANANLARIN PERDE ARKASINI ANLATTI

Yaşananların ardından Hürriyet gazetesinden Hakan Gence'ye röportaj veren Didem Kınalı, 'İbo Show'da yaşananın perde arkasını anlatmıştı. "Yıllar sonra ‘İbo Show’a çıktın, dans ettin. Bülent Serttaş’ın sen dans ederken başını başka tarafa çevirmesi olay oldu. Ne hissettin o an?" sorusuna yanıt veren Didem, "Gerçekten hiç fark etmedim. Sosyal medyada gündem olunca yeniden izledim ve gördüm" demişti.

İbo Show'da dans eden oryantal Didem'e bakamayan Bülent Serttaş'ın Akdeniz şarkısına çektiği klip gündem oldu - Resim : 8

"FARK ETSEYDİN TEPKİN NE OLURDU?" 

Kınalı, "O an fark etseydin tepkin nasıl olurdu?" sorusuna, "Dururdum, “Hayırdır, ne yaptım sana” derdim. Sonra düşündüm ve aklıma bir sene önceki olay geldi. Bir düğünde sahneye çıkacaktım. “25 dakikalık şovun süresi çok fazla, 15 dakika yapalım” dediler, “Tamam” dedim. Ama sekizinci dakikada müzik durdu" cevabını vermişti.

Ünlü dansçı, bunun nedenini de “Bülent Bey istedi” dendi. Az dakikası kalmış, o şarkı söyleyecekmiş. Ben de bağırdım çağırdım. Ama mekânı polise şikâyet ettiğim doğru değil. Zaten bu başıma ilk defa gelmiyor. Nedense solistler daha çok şarkı okuyabilmek için benim sahnemi yemek istiyor. Bülent Bey’le sonra hiç karşılaşmamıştık. Bana biraz haber olmak için yapılmış gibi geliyor, bilmiyorum" diye anlatmıştı.

"UTANILACAK BİR İŞ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYOR MUSUN?" 

"Bakılmayacak ya da utanılacak bir iş yaptığını düşünüyor musun?" sorusunu yanıtlayan dansçı, "Asla! Ben mesleğimi çok seviyorum. Dünyanın farklı ülkelerinde dans ediyorum. İspanya’da hayranlarım kuyruk oldu. Şili’de bir eczaneye gittim, fotoğraf çektirmekten alışveriş yapamadım. Dünyada bu kadar değer görüp kendi ülkemde göremediğim için çok üzülüyorum. Mesleğime belaltı vurulmasından da çok bıktım" şeklinde konuşmuştu.

"Nasıl bir belaltı vurma?" sorusunu ise "Alnıma yapışan bir leke var, “O bir dansöz”. Böyle olması beni çok üzüyor" şeklinde yanıtlamıştı. Bu sebeple başına gelen bir olayı da anlatan Didem, "Mesela 17 yaşımda ailemden ayrı Anadolu Yakası’nda bir ev tuttum. Sırf dansöz olduğum için ev sahibi benden habersiz eşyalarımı sokağa attı" demişti.

Bülent Serttaş kimdir?

Bülent Serttaş, (18 Kasım 1965, Elazığ) Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu.

1983 yılından itibaren çeşitli mekanlarda sahneye almaya başlayarak müzik yapmaya başladı. Adana'da bir gazino da şarkı söylerken Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi. İlk albümü Delikanlı yayınlandı. 1997 yılında piyasaya çıkan Aşığım Yanmışım albümüyle popülerliliğini arttırmıştır.

Türkücülüğün yanı sıra 2010 yılında vizyona giren Çakallarla Dans ve 2012 yılında vizyona giren Patlak Sokaklar: Gerzomat filmlerinde rol almıştır.

Bülent Serttaş, Selvi Serttaş ile evli ve 3 çocuk babasıdır.