İbo Show'da Oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın neden kafasını çevirdiği ortaya çıktı

İbo Show'da Oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın neden kafasını çevirdiğini menajer Özgür Aras anlattı.

İbo Show'da Oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın neden kafasını çevirdiği ortaya çıktı

Star TV'de 9 yıl aradan sonra İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show olaylarıyla beraber döndü. Programda her hafta yaşanan en az bir olay sosyal medyaya damgasını vuruyor. Geçtiğimiz günlerde İbo Show'a Ali Sunal, Muazzez Ersoy, Ali Sunal ve oryantal Didem konuk oldu.

Didem dans ederken bakmamak için olağanüstü bir çaba sergiledi

Birbirinden ünlü ismin konuk olduğu eğlence programında oryantal Didem'in dans ettiği görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Didem dans ederken, Bülent Serttaş bakmamak için olağanüstü bir çaba sergiledi.

Olayın iç yüzü ortaya çıktı

Herkes Serttaş'ın neden Didem'e karşı bu şekilde tavır aldığını merak etti. Olayın iç yüzü ortaya çıktı.Özgür Aras, hafta sonu çok konuşulan Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'in olayının başka bir organizasyona dayandığını söyledi.

Özgür Aras'ın aktardığına göre geçtiğimiz aylarda planlanan bir kına organizasyonunda sahne alacak iki sanatçı Bülent Serttaş ve Oryantal Didem'di.

Oryantal Didem planlanan organizasyon saatine göre geç gelince organizatör tarafından sahneden erken indirildi.

Bu durum karşısında deliye dönen Oryantal Didem kuliste, Bülent Serttaş'ın kendisini sahneden indirdiğini düşünerek deliye döndü. Oryantal Didem'in sözlerini duyan Bülent Serttaş ise Oryantal Didem'e çok kırıldı ve tepkisini böyle gösterdi.

Kendisine destek veren sosyal medya kullanıcılarının yorumlarını paylaşıyor

Serttaş ise bir açıklama yapmak yerine, dünden beri Instagram hesabından kendisine destek veren sosyal medya kullanıcılarının yorumlarını paylaşıyor. İşte o paylaşımlar...

İbo Show'da Oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın neden kafasını çevirdiği ortaya çıktı - Resim : 2

İbo Show'da Oryantal Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın neden kafasını çevirdiği ortaya çıktı - Resim : 3