İbo Show'da konuklar arasında yer krizi! Olay çıktı! Ali Sunal cevabını esirgemedi

İbo Show’un son bölümünde konukların yer tartışması damga vurdu. Kriz sonunda tatlıya bağlandı. Ali Sunal ise cevabını vermekten çekinmedi.

İbo Show'da konuklar arasında yer krizi! Olay çıktı! Ali Sunal cevabını esirgemedi

Geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzun süre uzak kalan ve tekrar hayranların ve izleyenlerin karşısına çıkan İbrahim Tatlıses’in sunduğu İbo Show’un son bölümünde konukların yer tartışması damga vurdu. Tartışma seyircilerin gözünden kaçmadı. Sosyal medyada da çok konuşuldu.

İzlyeyici kitlesinin gözde programlarından bir olan İbo Show’da yer krizi vardı. İbo Show’un 11. son bölümünde Muazzez Ersoy, Bülent Serttaş, Ali Sunal ve Doğa Rutkay yer aldı.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda bir anda yer tartışması çıktı. İzleyenler ise bu durum karşısında şaşkınlığını koruyamadı. Ufak çaplı yer krizinin ardından Ali Sunal da verdiği cevabıyla dikkatleri üzerine topladı. O anlar cumartesi akşamına adeta damga vurdu.

“Açı O Kadar Ters Olmuş ki…”

İbo Show’un yayınlanan son bölümünde Ali Sunal’a soru soran İbrahim Tatlıses, Sunal’ın, “Bana mı dediniz?” sorusu karşısında, “Açı o kadar ters olmuş ki Bülent tüm köşeyi kaplamış sen o tarafa gidemiyorsun!” dedi.

Daha sonra olaya Muazzez Ersoy da katıldı, Ersoy, “Aslında bizde çok ters oturmuşuz bayanla. Onun ortada olması gerekirdi. İki beyefendi yan yana olsaydı daha iyi olurdu!” ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses de Muazzez Ersoy’un bu önerisi karşısında yer değiştirmelerini rica etti. Muazzez Ersoy ise yerinden memnun olduğunu belirterek kalkmayacağını söyledi.

Daha sonra Doğa Rutkay’da aynı cevabı verince Ali Sunal, “Biz Elâzığ, Malatya böyle oturduk yan yana. Doğa da gelmez o karantinada orada duruyor. Daha yeni içeride hapşırınca onu oraya oturttuk!” sözlerini dile getirdi.