İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

9 yıl aradan sonra tekrar seyircisiyle buluşan İbo Show'un merakla beklenen 11. bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 10. yeni bölümde; Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay konuk olacak.

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu!

Star'da yayınlanmaya başlayan İbo Show, beşinci bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan İbo Show, cumartesi günü yayınlanacak. Cumartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak olan programın bu haftaki konukları Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay konuk olacak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da, eğlence dolu bir cumartesi gecesi yaşanacak.

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 1

 İBO SHOW YENİ BÖLÜM KONUKLARI

Eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer alan; Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay unutulmaz bir geceye imza atacak.

9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, konukları ve programındaki eğlenceli anlarla gündem olmaya devam ediyor. Programın 23 Ocak'ta ekrana gelecek olan 11. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı.

 İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 2

15 YILLIK KÜSLÜK SONA ERİYOR

Seyircisine muhteşem konuklarıyla keyif dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan ‘İbo Show’; Ebru Yaşar, Selçuk Balcı, Resul Dindar ve Çetin Altay ile Cumartesi gecesine damgasını vuracak. Küslerin barışacağı bu çok özel programda; İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar tam 15 sene sonra barışırken, uzun süredir küs olan Selçuk Balcı ve Resul Dindar’da milyonların önünde barışacak.

Ebru Yaşar'ın İbrahim Tatlıses ile barışmasının damga vuracağı program ‘İbo Show’, yeni bölümüyle 23 Ocak Cumartesi, saat 20.00’de Star’da...

İbo Show’un merakla beklenen yeni bölüm konukları belli oldu! - Resim : 3