İbrahim Büyükak'tan yeni filmiyle ilgili açıklama

İbrahim Büyükak, yaz boyu Çeşme’de olduğu için görüşemediği 3 Adam grubundaki yakın dostu Eser Yenenler’le Yeniköy’de bir balıkçıda 8 saat sohbet etti.

Eser Yenenler, hafta içi eşi Berfu Yenenler’le ikinci kez bebek beklediklerini sosyal medyadan duyurmuştu. Bel fıtığı rahatsızlığı yaşadığını belirten Yenenler oğlu Kuzey’in yürümeye başladığını anlattı. Ünlü komedyen ikinci kez diyete gireceğini de ifade etti.

İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı’nın kuracağı dijital platform için yazdığı ve hayatını anlatacağı dizi projesi hakkında bilgi verdi. Eser Yenenler, Büyükak’ın kaleme aldığı dizinin sadece güldürmeyeceğini aynı zamanda ağlatacağını da sözlerine ekledi.

İbrahim Büyükak bir gün önce de Ezgi Mola’nın nişanlısı işletmeci Mustafa Aksakallı ile Bebekteydi. Büyükak’a Beyazıt Öztürk’le beraber dijital platform için yapacağı yeni şov programı soruldu.

Mustafa Aksakallı ise bu sezon “Masumlar Apartmanı” dizisindeki performansıyla kendisine hayran bırakan nişanlısı Ezgi Mola’yı çok çalıştığı için fazla göremediğini söyledi. Aksakallı, “Masumlar Apartmanı”nda temizlik hastası Safiye’ye hayat veren Ezgi Mola’nın günlük yaşamında da çok titiz olduğunu belirtti.