Hazal Kaya'dan çok konuşulacak Ali Atay itirafı: Kocam köylüyümdür...

Misafir dizisi ile ekranlara dönen Hazal Kaya, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Kaya programda, "Ben feci kocam köylüyümdür. Çok aşığım" itirafında bulundu.

Hazal Kaya'dan çok konuşulacak Ali Atay itirafı: Kocam köylüyümdür...

Buğra Gülsoy ile başrolünü paylaştığı Miğsafir dizisi ile büyük bheğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Kaya, katıldığı programda Ali Atay ve oğlu Fikret ile değişen hayatına diar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"Hepsi benim bebeğim"

Hazal Kaya, İbrahim Selim'in kendisine yönelttiği ''En sevdiğin küfür nedir?'' sorusuna ''Hepsi benim bebeğim'' yanıtı vererek Selim'i kahkahalara boğdu. Kaya, küfürle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Şöyle bir savım var. Bunu feminist avukat bir arkadaşımla tartıştım ve aynı yere vardık. Cinsiyetçi küfürlerin tamamını, kadınlar ve LGBT bireyler birbirine edebilsin. Biz birbirimize bu küfürleri edebilelim, siz etmeyin abi! Zira bu küfürler bizim uzuvlarımız ve varoluşumuzla ilgili. Bu yüzden biz edelim, siz etmeyin."

Hazal Kaya'dan çok konuşulacak Ali Atay itirafı: Kocam köylüyümdür... - Resim : 2

"Sirkeyle yıkanırım..."

Batıl inançları olduğundan söz eden Hazal Kaya, ''O kadar çok batıl inancım var ki. Nazara karşı yakabildiğim her şeyi yakarım. Sirkeyle yıkanırım, sirkeyi içerim. Taş ovarım'' şeklinde konuştu.

İbrahim Selim, Kaya'ya ''Oğlun ilerde 'sevgilim' diye abuk subuk birini koluna takarsa nasıl tepki verirsin?'' sorusunu yöneltti. Bir süre düşünen Kaya, ''Nasıl davranacağımı gerçekten kestiremiyorum ama Ali'ye çok ihtiyacım olur öyle bir anda. Bana müdahale edilsin isterim. Hande, Selin falan inşallah yanımda olurlar. Ben yapamam'' yanıtını verdi.

Hazal Kaya'dan çok konuşulacak Ali Atay itirafı: Kocam köylüyümdür... - Resim : 3

"Kocam köylüyümdür..."

"Ben feci kocam köylüyümdür" diyen Hazal Kaya, "Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali'ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden" dedi.

Hazal Kaya'dan çok konuşulacak Ali Atay itirafı: Kocam köylüyümdür... - Resim : 4

"Fiko hayatımda çok şey değiştirdi"

Kaya, "Fiko hayatımda çok şey değiştirdi. Daha cesur hissediyorum. Daha her şeyi yapabilir buluyorum kendimi. Bir de çok tatlı bir tip. Sıfır bir şey geliyor dünyaya. Önce 'bunu hayatta tutmalıyım' başlıyor. Sonra öğreniyor. Bu çok keyifli bir yolculuk. İnsanlara karşı daha yumuşadım. Eskiden çok sinirleniyordum" açıklamasında bulundu.