İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

İbrahim Tatlıses kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile ilk kez el ele poz paylaşmıştı. Tatlıses'in bu paylaşımı ile tekrar gündem olan Gülçin Karakaya araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar 'Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?' gibi aramalar yapıyor.

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Şarkıcı İbrahim Tatlıses ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Gülçin Karakaya detaylı bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakaya ile ilk kez el ele poz paylaşmış ve "Deniz kenarında bazı evler vardır ya lebi derya bizimki de lebi orman" yazmıştı. Tatlıses'in bu paylaşımı ile gündeme gelen sevgilisi Gülçin Karakaya'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gülçin Karakaya'nın biyografisi...

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

İbo Show programında İbrahim Tatlıses asistanım dediği sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini "Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği” diyerek duyurmuştu.Gülçin Karakaya ile resmi bir evlilik gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği hakkında ise “Zaman ne gösterir bilinmez” diye açıklama yapmıştı.

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

İbrahim Tatlıses’in, Gülçin Karakaya ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Usta sanatçının, sevgilisi Karakaya’yı, eski eşi Ayşegül Yıldız’la da tanıştırdığı öğrenildi. İbrahim Tatlıses 69 yaşında, 7 çocuk ve 9 torun sahibi.

İbrahim Tatlıses'in kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

İbrahim Tatlıses'ten 43 yaş küçük olan Gülçin Karakaya, 26 yaşında ve İzmir doğumlu. İzmirli Gülçin Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu iddia edilmişti. Kendisi hakkında elimizde fazla detay bulunmuyor fakat görülüyor ki Gülçin Karakaya gündemden kolay kolay düşmeyecek. Kendisinden 43 yaş büyük sevgilisi İbrahim Tatlıses ile aşk yaşayan Gülçin Karakaya hakkında detaylı bilgiye ulaştığımız zaman sizleri bilgilendireceğiz.