İbrahim Tatlıses’in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli?

Uzun bir aradan sonra İbo Show programıyla ekranlara dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile evlendi. İbrahim Tatlıses’in kendisinden 43 yaş küçük yeni eşi merak edildi. Peki, Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında?

İbrahim Tatlıses’in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Gülçin Karakaya ile dünya evine girdi. Peki, Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında?

İbrahim Tatlıses’in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

EVLENDİM, KİMSEYE VERECEK HESABIM YOK!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in önceki gün programında yaptığı itiraf herkesi şoke etti. Kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıklayan Tatlıses, "Mutluyum, evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda da değilim" dedi. 26 yaşında olan Gülçin Karakaya ile 69 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in 1.5 yıldır ilişkileri olduğu ortaya çıkmıştı. Tatlıses, Gülçin Karakaya'yı eski eşi Ayşegül Yıldız'la da tanıştırmıştı. 

 İbrahim Tatlıses’in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

İBRAHİM TATLISES’İN EŞİ GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR?

26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile eşi İbrahim Tatlıses arasında 43 yaş fark bulunuyor. "imgulckarakaya" kullanıcı adına sahip olan Instagram hesabını yöneten Karakaya buradan paylaşımlarını sürdürüyor.

İkili ilk kez görüntü verdiklerinde İzmirli olan Karakaya'nın Tatlıses'in manikürcüsü olduğu iddia edilmişti.

İbrahim Tatlıses’in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

İbrahim Tatlıses, aylar önce yaptığı bir açıklamada ise Gülçin Karakaya'yı asistanı olarak tanıtmıştı.

İkilinin 2021 yılı itibariyle de sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.

Programında Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor." ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses’in yeni eşi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında, nereli? - Resim : 4

İBRAHİM TATSLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses (d. 1 Ocak 1952, Şanlıurfa), ya da asıl adıyla İbrahim Tatlı, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve bu sene 20. yılı olan İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.[1] Türkiye'de lakabı İmparator'dur.

Müzik, televizyon ve sinemanın yanında İbrahim Tatlıses'in gıda, turizm, inşaat, iletişim (TV kanalı, radyo istasyonu), ulaşım gibi birçok alanda yatırımı bulunmaktadır. 14 Mart 2011 tarihinde program çıkışı uğradığı silahlı saldırıdan ağır yaralı olarak kurtuldu.