İçimizden Biri 5. Bölüm full izle! İçimizden Biri son bölüm tek parça izle

İçimizden Biri 5. Bölümü Show Tv ekranlarında yayınlandı. Özge Yağız, Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Derya Alabora gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İçimizden Biri son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 12 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan İçimizden Biri 5. Bölüm…

İçimizden Biri 5. Bölüm full izle! İçimizden Biri son bölüm tek parça izle

İçimizden Biri dizisinin son bölümü tek parça olarak yayınlandı. İçimizden Biri saat değişikliğine giderek 20:00'de değil 21:45'de yayınlandı. Peki, İçimizden Biri 5.Bölümde neler oluyor? İçimizden Biri yeni bölümde: Havva’nın tüm hayalleri yıkılmış, bir anda tüm hayatı alt üst olmuştur. Uğruna herkesi karşısına aldığı biricik aşkı Adam, gözünün içine baka baka yalan söylemiştir. Yıllarca hayalini kurduğu düğün bir anda dağılmış, gelinliği üstünde öylece kalakalmıştır. Adam’ı asla affetmeyecektir. Ama yas tutmaya da niyeti yoktur. Hayatına kaldığı yerden devam edecektir.

İçimizden Biri 5. Bölüm full izle! İçimizden Biri son bölüm tek parça izle - Resim : 1

Adam’ın her zaman olduğu gibi pes etmeye niyeti yoktur. Kendini Havva’ya affettirmenin bir yolunu bulacaktır. Ama Havva bu kez o kadar kırılmıştır ki, eski naif, anlayışlı Havva’dan eser kalmamıştır. Çelik gibi iradesiyle Adam’ın karşısındadır. Affetmesine affetmeyecektir ama öyle bir şey öğrenir ki, kafası iyice karışır. Havva artık doğruyla yanlışı ayırt edebilecek durumda değildir. Adam’ın en sonunda öyle bir hamle yapacaktır ki, işler iyice arap saçına dönecektir. İşte İçimizden Biri dizisinin 5. bölüm tek parça linki…

İçimizden Biri 5. Bölüm full izle! İçimizden Biri son bölüm tek parça izle - Resim : 2

İçimizden Biri 4. Bölümde ne oldu?

İçimizden Biri 4. Bölümde; İlk kez birbirlerine olan güvenlerini sorgulamaktadırlar. Aşklarından aldıkları güçle bu sınavı da geçeceklerine inanmaktadırlar. Fakat, Hünkar’ın sıraladığı şartlar, onları yine bir eşiğe getirecektir. Adam ve Havva kendilerine güvense de yine iki aile arasında kalacak, yine kendilerini mücadele içinde bulurlar. Ama bu kez işler öyle bir noktaya gelir ki kim doğru kim yanlış; kim dürüst kim yalancı asla ayırt edilemez. Yine Havva’nın kalbi kırılır ama bu kez telafisi mümkün olmaz. Genç aşıklar, binbir hayalle çıktıkları bu yolda hiç ummadıkları bir sona ulaşırlar.

İçimizden Biri 5. Bölüm full izle! İçimizden Biri son bölüm tek parça izle - Resim : 3

İçimizden Biri 5. Bölüm izle

İçimizden Biri 5. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

İçimizden Biri 5. Bölüm full izle! İçimizden Biri son bölüm tek parça izle - Resim : 4

İçimizden Biri dizisinin konusu nedir?

İçimizden Biri dizisinin konusu şöyledir:

Adam ile Havva, ayrı dünyaların insanlarıdır. Biri İrlandalı Katolik bir papazın oğlu; diğeri geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızıdır. Hayat, onları birbirinden çok uzak iki yörüngeye yerleştirmişse de kader, onları bir araya getirir. Çünkü İrlanda ekonomik bunalımdayken onlara yardımı Osmanlı padişahı yaptığı için Adam’ın papaz olan babası William, birçok Drogedalı gibi bir Türkiye hayranıdır ve hatta yıllar önce tatil için geldiği Marmaris’e de hayran kalır ve oraya yerleşir. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Adam, Havva’yı görür görmez aşık olmuştur.

İçimizden Biri 5. Bölüm full izle! İçimizden Biri son bölüm tek parça izle - Resim : 5

İçimizden Biri dizisi oyuncuları kimdir?

  • Bora Akkaş
  • Mustafa Avkıran
  • Özge Yağız
  • Derya Alabora
  • Renan Bilek