İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli nişanlandı

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses’in nişan töreninde neler yaşandı?

Derya Tuna mart ayında oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin yaz aylarında evleneceği iddiasına şu yanıtı vermişti. Bir süredir İdo ile evlilik hazırlıkları yaptığı konuşulan Yasemin Şefkatli hafta içi iş görüşmesine giderken görüntülendi. Evlilik sorularına yanıt vermek istemeyen Şefkatli, hızlı adımlarla uzaklaştı. Bu arada sevgilisi İdo’nun Yasemin Şefkatli’ye aldığı iri tektaş yüzük dikkatlerden kaçmadı.

3 yıldır beraber olan İdo ile Yasemin Şefkatli, cuma akşamı ise evlilik için ilk adımı attı ve aile arasında nişanlandı. Çiftin yaz aylarında nikah masasına oturmayı planladığı öğrenildi.

Eski hayat arkadaşı İbrahim Tatlıses’le kız istemeye beraber giden Derya Tuna paylaştığı aile fotoğrafının altına “Artık bir oğlum ve bir kızım var.. Ailemize hoş geldin güzel kızım” yazdı.

Nişan kurdelasını kesen İbrahim Tatlıses ise oğlu ve müstakbel geliniyle yaptığı paylaşımın altına şu esprili mesajı yazdı: “Eğer ki kızı vermeselerdi zaten canlı bomba olarak gelmiştim pimi çeki verecektim. Allah’tan sessiz sedasız kızı alıp gittik Allah her iki tarafa da hayırlı torunlar nasip etsin inşallah...”