İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Şarkıcı İdo Tatlıses ile uzun süredir birlikte olan Yasemin Şefkatli dün akşam dünyaevine girdi. İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'nin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Son dönemlerde çok konuşulan isim İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli?

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, dün sade bir törenle evlendi. Yasemin Şefkatli evlenmesinin yanı sıra, düğünde giydiği Özgür Masur imzalı gelinliği ile de çok konuşuldu. Bunun üzerine Yasemin Şefkatli'nin hayatı magazinseverler tarafından detaylı bir şekilde araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar "İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir?" gibi aramalar yapmaya başladı.  2017 yılının Ağustos ayından bu yana birlikteliklerini sürdüren ve dün evlenen çift gündemden düşmüyor. Peki, Ysemin Şefkatli, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Yasemin Şefkatli hakkında merak edilenler...

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 1İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir?

Türkiye'nin güçlü sesi İbrahim Tatlıses'in yine kendisi gibi şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, uzun zamandır birlikte olduğu Yasemin Şefkatli ile evlendi. Daha önce pandemi nedeniyle nikah tarihini erteleyen çiftin, düğün masraflarını İbrahim Tatlıses üstlendi.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 2Kesenin ağzını açan Tatlıses, 1,5 milyon TL harcadı. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 3 yıllık ilişkilerinin ardından geçtiğimiz yıl aile arasında nişanlanmıştı.

Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Yasemin Şefkatli, 1992 yılında doğdu. Şefkatli, İstek Özel Semiha Şakir Lisesi'nden mezundur. 2017 yılından beri İdo Tatlıses ile birliktedir ve dün bu birlikteliği evlilik ile taçlandırmışlardır.  Yasemin Şefkatli'nin mesleği mankenlik ve modelliktir.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 3

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli hakkında elimizde detaylı bilgi maalesef yok. Fakat, İdo Tatlıses ile paylaştıkları fotoğraflar ve evlilikleri ile çok konuşulan isim Ysemin Şefkatli bundan sonra da konuşulmaya devam edecek gibi gözüküyor.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 4Ünlü mankenin Yaseminsefkatli adlı instagram hesabında 364 bin takipçisi bulunuyor. Sarışın ve mavi gözlü güzel manken Yasemin Şefkatli hakkında detaylı bilgilere ulaştıkça sizlerle paylaşmaktan zevk duyarız.

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 5

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 6

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 7

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 8

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 9

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 10

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 11

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 12

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 13