Korkunç olay! Karısını öldürüp cesedini 5 yıl sakladı!

Iğdır'da kaybolduktan 5 yıl sonra, boşandığı Eyüp Yıldızhan tarafından öldürülüp oturdukları apartmanın bodrum katına gömülen Nesrişah Yorgun cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Korkunç olay! Karısını öldürüp cesedini 5 yıl sakladı!

Iğdır Emniyet Müdürlüğü, 5 yıl önce kayıp dosyası açılan Nesrişah Yorgun'un dosyasını 4 ay önce yeniden açtı. Kayıp ilanı verildiği güne dair tüm kamera görüntüleri incelendi. 5 yıldır kayıp olan Nesrişah Yorgun'un, boşandığı eşi Eyüp Yıldızhan tarafından öldürüp, sandık içinde apartmanın bodrum katına gömdüğü ve üzerinin fayansla kapladığı ortaya çıktı. Eve giren sandığın evden çıkmadığını anlayan özel ekip, sandığı aramaya başladı.

ÇELİK SANDIK İÇİNDE GÖMDÜ

Kayıp kadının oturduğu evin bodrum katındaki fayanslarla çevrili sandık, köpekler tarafından incelendi. Sonrasında sandık açıldığında içinden Nesrişah Yorgun'un cesedi çıktı. 

Boşandığı kocası tarafından öldürüldüğü tespit edilen kadın, otopsi için morga kaldırıldı. Cezaevinde bulunan koca ise yeniden yargılanmaya başlandı. Olayda yardım eden bir kişi ise cinayeti itiraf etti. Öte yandan Nesrişah Yorgun'un cesedinin 5 yıl boyunca saklanan sandığın görüntüleri ortaya çıktı.

KIZ DEHŞET GECESİNİ ANLATTI

Olay gecesi evde bulunan çiftin 8 kızından 22 yaşındaki N. N. Y. ise ifadesinde babasının annesinin içeceğine ve kendisinin meyve suyuna uyku hapı attığını, uyandığında ise her yerde kan izleri olduğunu söyledi. Annesini sorduğunda babasının, "Burnuna yumruk vurdum kanadı, o da evi terk etti" cevabını verdiğini anlatan genç kız ayrıca, olay sabahı babasının tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Korkunç olay! Karısını öldürüp cesedini 5 yıl sakladı! - Resim : 3

Çocuklarının özgürlüğünü kısıtlama suçundan tutuklu olan Yıldızhan'a yardım ettiği belirlenen arkadaşı İhsan Alver de tutuklandı.