İrem Derici, "Mağdur edebiyatı yapmasın" diyen Cem Belevi'ye "İblis" dedi

Sevdiği kişi tarafından ikinci kez ihanete uğrayan güzel popçu İrem Derici, konser öncesi açıklamlarda bulunarak Beleviye'ye yönelik "İblis" sıfatını kullandı.

İrem Derici, "Mağdur edebiyatı yapmasın" diyen Cem Belevi'ye "İblis" dedi

Sevgilisi Cem Belevi tarafından ikinci kez ihanete uğrayan güzel şarkıcı İrem Derici, linde Belevi'ye ait ses kayıtlarının olduğunu söylemiş ancak takipçilerinin ısrarlarına rağmen kayıtları yayınlamamıştı. Cem Belevi ise katıldığı ödül töreninde "Dün mü başlamışım ben bu işe? Bu ödülleri neden alıyorum? Herkes bir haddini bilsin. Kimse mağdur edebiyatı yapmasın" diyerek tepki göstermişti.

Önceki akşam konser öncesi soruları yanıtlayan Derici, Belevi'nin "Mağdur edebiyatı yapmasın" sözüne cevap veren Derici, "Şimdi edebiyattan konuşacaksak, bu hafta kendisinin birçok edebi eseri ortaya çıktı. İsim verelim. Mesela 'kardeş ülke dilberi', başka bir eseri 'komşu kızı', bir başka eseri 'insan kandırma sanatı' gibi eserleri çıktı. Çokta okundu" dedi.

"Bir kişinin iblisliğini bütün erkeklere atmak olmaz"

Aşka küsmediğini söyleyen popçu, sözlerini şöyle tamamladı: "Rica ediyorum bana bir daha bunları sormayın. Kalbi temiz tutup yürümek lazım, koşmak lazım. Buradan söylüyorum. Aşka küsmedim. Köpek gibi sevmeye ve insanlara inanmaya devam edeceğim. Çünkü bir kişinin iblisliğini bütün erkek milletine atmak olmaz."