Timsah saldırısı kamerada!

Baraj gölünde serinleyen iki arkadaşının timsah saldırısına uğradığı anlar kendi cep telefonları ile görüntülendi. Genç adamı, ısırdıktan sonra suyun tabanına çeken timsahın ağzından arkadaşı kurtardı.

Hindistan'ın Bhopal bölgesindeki Kaliasot Barajı'nda serinlemek için suya giren 30 yaşındaki Amit Javat ile Dajendra Yadav timsah saldırısının kurbanı oldu. Yüzdükleri sırada cep telefonları ile o anları kaydeden ikiliden Amit Javat korkunç bir çığlık attıktan sonra suya gömüldü.

Amit'i vücudunun alt bölgesinden ısıran timsah genç adamı hızla suyun tababına doğru çekti. Yaklaşık 2 metre derinlikte Amit'i yemeye hazırlanan timsah beklemediği bir reaksiyonla karşı karşıya kaldı.

Arkadaşını kurtarmak için tüm cesaretini toplayıp suya dalan Dajendra Yadav, bulanık suyun içinde gözleri kapalı bir şekilde yüzerek timsahı ve arkadaşını aradı. O sırada timsahın sert pullu derisine dokunan Yadav, elinde bulunan selfie çubuğuyla timsahı dürterek arkadaşını kurtarmayı başardı.

Javat'ı kıyıya çıkarmayı başaran Yadav, ambulansa haber verince sağlık ekipleri olay yerine hızla ulaştı ve Javat'ı hastaneye götürdü. 30 dikiş atılan Javat'ın ölüm tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

"Öleceğimi düşündüm"

Hastanede kendine geldikten sonra açıklama yapan Javat Times of India'ya şunları söyledi:

Uyluğumdan ısırdığını hissedebildim. Beni aşağıya doğru sürüklüyordu. O sırada öleceğimi düşündüm. Aklıma gelen tek şey buydu. Eğer dostum yanımda olmasaydı timsah tarafından öldürülecektim.