İki çocuk annesi kadından kahreden haber... Yüzündeki yara için tedavi görüyordu...

Uzun süredir yüzündeki yara yüzünden tedavi gören 2 çocuk annesi kadından acı haber geldi.

İki çocuk annesi kadından kahreden haber... Yüzündeki yara için tedavi görüyordu...

Antalya’da iki çocuk annesi kadın tabancayla intihar etti. Kadının uzun süredir yüzündeki yara sebebiyle tedavi gördüğü öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 13.30 sırasında Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi 914 Sokak üzerindeki 4 katlı bir binanın 3. kat dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve iki çocuk annesi olan 45 yaşındaki Şafak E., yüzünde çıkan ve uzun süredir tedavi gördüğü yaranın geçmemesi üzerine bunalıma girdi. Ev hanımım Şafak E, bugün evdeki tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Silah sesi duyuldu

Evdekiler silah sesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Şafak E’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Şafak E'nin yakınları acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Durumu kötüleşen bir kadına sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Şafak E'nin cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şafak E'nin, eşinin İl Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.