İki yıl önce eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal, Bodrum'da muhabirlere ateş püskürdü! "Onlar gibi değilim!"

İki yıl önce eşi Serdar Oral’ı kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal çocukları Nefes ve Elemsu ile Bodrum’da tatil yaparken görüntülendi. Muhabirlerin kendisini ve çocuklarını çektiğini görünce çok sinirlenen Özgü Namal muhabirlere tepki gösterdi. Namal, fotoğraflarını çeken gazetecilere "Çocuklarımı çekemezsin. Hemen buraya gel, gel buraya" diyerek sert çıktı.

İki yıl önce eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal, Bodrum'da muhabirlere ateş püskürdü! "Onlar gibi değilim!"

Özgü Namal'ın eşi ve iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral, 2020 yılında yaşamını yitirmişti. Kalp krizi geçiren Oral, Muğla Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve nefes terapisti Oral, 53 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat süren Özgü Namal, çocukları Nefes ve Elem Su ile Bodrum’da görüntülendi.

Şezlongta uzanmış arkadaşları ile sohbet ederken, basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark eden Özgü Namal'ın keyfi kaçtı. Hızlıca üstünü giyerek çocukları Nefes ve Elem Su'yu yanına çağırdı ve plajı terk etmek üzere yürümeye başladı. Namal, fotoğraflarını çeken gazetecilere ise "Çocuklarımı çekemezsin. Hemen buraya gel, gel buraya" diyerek sert çıktı.

İki yıl önce eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal, Bodrum'da muhabirlere ateş püskürdü! "Onlar gibi değilim!" - Resim : 1

Muhabirlerin yanına gelmesine rağmen sakinleşmeyen oyuncu, "Çocuklarımı çekmeni istemiyorum. Burası özel bir alan, sen beni çekemezsin. Hemen sil o fotoğrafları" diyerek tepki gösterdi. "Özgü Hanım, sizi yasal alanlardan çekiyoruz. Lütfen sakin olun" cevabına daha da sinirlenen 43 yaşındaki oyuncu, verdiği tepkilerle bir skandala imza attı.

Kendisi gibi Ortakent'deki otelde tatil yapan Azra Akın, aynı gün gündüz erken saatlerde eşi ve çocuğu ile görüntülenmişti. Muhabirlere Azra Akın'ın oturduğu yeri gösteren ve onu kasteden Özgü Namal, "Buradakiler kendi çocuklarının çekilmesini isteyebilir, kendi çocuklarını çektirebilir, ben istemiyorum. Çocuğumu çekemezsin, ben onlar gibi değilim" ifadelerini kullandı.

İki yıl önce eşi Serdar Oral'ı kaybeden Özgü Namal, Bodrum'da muhabirlere ateş püskürdü! "Onlar gibi değilim!" - Resim : 2

Sinirli bir şekilde plajı terk eden Namal'ın oğlu Nefes, annesinden gizli gazetecilerin yanına gelerek, sessizce "Abi fotoğrafları bence silmeyin çünkü ben gazetede çıkmak istiyorum" diyerek herkesi gülümsetti. Öte yandan Özgü Namal'ın oğlu Nefes'in, oldukça büyümesi ve annesinin neredeyse boyuna yetişmesi dikkatlerden kaçmadı.