İkimizin Sırrı’nın başrolü Aras Aydın kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli?

Başrollerini Leyla Feray ile Aras Aydın'ın üstlendiği İkimizin Sırrı, atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkimizin Sırrı dizisinin başrol oyuncusu Aras Aydın kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli? Aras Aydın sevgilisi kim?

İkimizin Sırrı’nın başrolü Aras Aydın kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli?

Pek çok dizi ve filmde rol alan, başarılı genç oyuncu Aras Aydın, İkimizin Sırrı dizisi ile ekranlara dönüyor. Leyla Feray ile başrolü paylaşan Aras Aydın kimdir?

İkimizin Sırrı’nın başrolü Aras Aydın kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

ARAS AYDIN KİMDİR?

4 Ocak 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. 2010 yılında Bülent Emin Yarar'ın başrolünü üstlendiği Öğretmen Kemal adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2016'ya kadar Saklı Kalan, Kiraz Mevsimi, İnadına Aşk gibi dizilerde yardımcı karakterlere hayat vererek izleyicinin karşısına çıktı. 2016 yılında Nolur Ayrılalım ve Altınsoylar'da başrollerde yer almaya başlayan Aydın, 2018 yılında Masum Değiliz adlı dizide Emir Uyar rolünü üstlendi. Aydın, 2019 yılında Canevim'de Maraz Ömer Kılıç, 2020 yılında Şeref Sözü'nde Faruk Malik karakterlerini canlandırdı.

Oyuncu, 2016 yılında Oğlan Bizim Kız Bizim, 2018 yılında Dışarıda ve 2020 yılında İnsanlar İkiye Ayrılır adlı filmlerle beyaz perdede boy gösterdi. Aynı zamanda Kızılırmak ve Kalp gibi tiyatro oyunlarıyla da sahneye çıktı, ödüller aldı. Aydın, şimdilerde başrolünü Leyla Feray ile üstlendiği #İkimizinSırrı adlı dizide Alp karakterine hayat veriyor.

İkimizin Sırrı’nın başrolü Aras Aydın kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

ARAS AYDIN'IN SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü oyuncu Aras Aydın, meslektaşı Melis Birkan ile bir süredir birlikte.