İkinci kez baba olan Tolgahan Sayışman 3. çocuktan neden vazgeçti?

İkinci kez babalık sevinci yaşayan Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi’yle ilgili hangi itirafı yaptı? Kızları Alina’yı kucaklarına alan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çifti, neden 3. çocuk fikrinden vazgeçti?

Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman çifti, kızları Alina’yı geçen salı kucaklarına aldı. İkinci kez baba olan Tolgahan Sayışman doğum sonrası yaşadığı büyük mutluluğu paylaştı. Sayışman, normal doğum yapmak için günlerdir sabırla bekleyen eşine bir kez daha aşık olduğunu itiraf etti. Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlu Efehan’ın da kardeşiyle tanıştığını söyledi. Tolgahan Sayışman’ın uzattığı saçları dikkat çekti.

Sayışman, eşi ve oğluyla geçen mart ayında korona virüs geçirmiş ve aynı hastanede tedavi görmüştü. Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çifti, çarşamba akşamı bebekleriyle hastaneden ayrıldı. Almeda Abazi şimdilik 3. çocuk fikrinden vazgeçtiklerini ifade etti.

Ünlü oyuncu oğlu Efehan’ın kardeşi Alina’yı şimdiden kıskanmaya başladığını anlattı. Tolgahan Sayışman kızının, annesine ve kardeşine daha çok benzediğini dile getirdi. Almeda Abazi bebeğine neden “Parlak, Güzel Ve Asil” anlamlarına gelen Alina ismini verdiklerini de açıkladı.