Bir adam iki kadın! İkiz kardeşler aynı adamdan bebek sahibi olmak istiyor

Realitly şov yıldızları ikiz kardeşler Anna ve Lucy Decinque, çılgın ikinci sezon için gün sayarken aynı yatağı paylaştıkları ortak nişanlılarından bebek sahibi olmayı planlıyor.

Bir adam iki kadın! İkiz kardeşler aynı adamdan bebek sahibi olmak istiyor

Reality şov Extreme Sisters'ın yıldızları ikiz kız kardeşler Anna ve Lucy Decinque, ikinci sezonun daha çılgın olacağını söyledi ve bombayı patlattı. Ortak nişanlıları Ben Byrne bebek sahibi olmaya çalıştıklarını açıkladılar.

Anna ve Lucy Decinque, hayranlarına Extreme Sisters'ın ikinci sezonunun yakında yayınlanacağını açıkladı. Amazon Prime üzerinden izlenebilen TLC dizisi 'en saplantılı ve ayrılmaz kardeş ilişkileri'ni konu alıyor. İkiz kardeşler, ikinci sezonun daha çılgın olacağını iddia etti.

Bir adam iki kadın! İkiz kardeşler aynı adamdan bebek sahibi olmak istiyor - Resim : 1

AYNI ADAMDAN BEBEK SAHİBİ OLMAYI PLANLIYORLAR

35 yaşındaki ikiz kardeşler, 'birlikte her şeyi paylaştıklarını' ve 'asla ayrı kalamayacaklarını' söylerken ciddilerdi ve ortak nişanlıları Ben'le 11 yıldır birlikteler. İkizler aynı yatağı paylaştıkları ortak nişanlı ile bebek sahibi olmaya çalıştıklarını açıkladılar. Hamilelik hakkında konuşan ikizlerden biri, "Kalp krizi geçiriyorum çünkü Anna'nın hamile olabileceğini düşünüyorum ama ben değilim. İkimizin birden hamile kalmasını tercih ederiz" dedi.